Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Dictatura mediocrității

Ieri in data de 05-07-2018 la Brașov, sub blânda oblăduire a autorităților – nu înțelegem de ce este așa de blândă … câteva zeci de rătăciți au blocat intersecțiile din Brașov. Ei bine de data asta nu s-au mai întins pe jos ca niște momâi imbecile, de data asta au găsit alta metodă. Au trecut la nesfârșit pe trecerea de pietoni, blocând circulația, formându-se cârduri de masini.

Trecand peste nesimțirea și mitocănia de a ne ține in coloană de mașini, putem spune că ne aflăm într – o plină campanie de promovare a mediocrității a subculturii și a unei pseudo-intelectualităti tehnocrate fără nici o profunzime cognitivă.

Anumite surse spun că peste 200 de tineri au ieși în stradă la Brașov, pentru a protesta împotriva noului Cod penal. Manifestanții, in marea lor majoritate tineri. Spre stupoarea noastră  au fost si mămici cu bebeluşi în braţe. Doamne cât de mic trebuie să-ți fie universul pentru a-ți târâ copilul sugar în așa ceva? Făi cretina luptei sociale, dacă interveneau jandarmii? Dacă dădeau cu gaze? Dacă se creea o busculadă cu protestatari de altă natură? Proasta revoluției, te-ai dus acolo sa blochezi treceri de pietoni, ei bine daca unu nu avea frâne? Sau dacă era beat? Ti-l omora vacă tălâmbă, Ioana D’Arc de la conserva! Știți ce observ la anarhiștii ăștia “cartoon network”? Că nu au deloc instinct de conservare, sunt absolut inconștienți. Se cred invincibili si se cred atotputernici și au impresia că li se cuvine tot. Și pe de o parte e firesc, ei nu au văzut decembrie ‘87, ei nu au văzut Târgu Mureș, ei nu au văzut mineriade, nu au văzut sânge țâșnind din gât la revoluție in ‘89 ….eu și mulți dintre noi am văzut. Acesti anrhiști știți cât vor sta în stradă dacă vor începe represalii adevărate? …..undeva la 8 minute … Cam atat o sa țină revoluția……. poate , cu îngăduință deosebită să țină 12 minute.

Hilaritatea este că ei nici nu știu exact de ce sunt pe stradă …….

<< – Pentru că salvăm țara de hoti, ăștia sunt hoți …

– Cine?

– PSD …..

– Cine de la PSD …..

– Păi Dragnea ….

– Ok, ce a furat concret Dragnea ? Si cine din PSD a mai furat ?

– Ăăăăă ….. “ ciuma roșie”, “ciuma roșie”, ciuma roșie” !!! ….

– Bun, ce s-a schimbat la codul penal ?

– Păi fură !

– Bun, ce s-a schimbat concret?

– Ciuma roșie, ciuma roșie, ……

– Cum era înainte de asta Codul Penal?

– Era bine !

– Cum adică bine?

– Ăăăăăă …..La pușcărie! La pușcărie! La pușcărie! >>

Intr-adevar, dezbaterile sunt la un nivel intelectual deosebit! Ei se simt oprimați, dar nu știu ce-i apasă, se simti mințiți dar nu stiu de cine, se simt furați, dar nu știu cu ce …. și între noi fie vorba ce să le fure lor? Ce produc ei? Ce poți produce când zilnic , toată ziua răcnești lozinci pe străzi . Ei se simt oprimați dar imi blochează mie dreptul la libera circulație. Ei luptă pentru o societate liberală, dar au început sa profereze amenintari cu moartea pentru cei care nu gândesc ca ei. Încearcă să – mi impună cu forța un mod de a gândi. Dacă nu sunt de acord sunt direct catalogat și jignit în toate felurile …… mai nou, amenințat cu moartea …..

Totuși, de ce li se permite? Ieri poliția stătea și se uita, tâmp …… Ei se credeau jmecheri , din nou credeau că sunt invincibili, că trec strada pe trecere de pietoni nesemaforizată și că este legal. Nu, nu este legal, acolo unde circulația are de suferit, indiferent de însemnele stradale, se trimite echipaj care sa decongestioneze circulația. Ei bine, s-au trimis echipaje, dar care se uitau tâmp la ei ……

Pa Ceanga.

Comentarii
Loading...