Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Hoțul strigă hoții

  • CÂND EDUCAŢIA ȘI BUNUL SIMŢ SE PIERD ÎN MOCIRLA MINCIUNILOR ȘI A URII APARE UN FENOMEN CU TOTUL APARTE. ACEST FENOMEN LA CARE ASISTĂM DE CÂTEVA LUNI. ATITUDINEA ACELOR TINERI FRUMOȘI
    ȘI LIBERI PE CARE ÎI VEDEM ÎN MARILE ORAȘE STRIGÂND ȘI ÎMPRĂȘTIIND URA. O ură care se revarsă asupra oricui, asupra oricărei persoane care nu este de acord cu ei. Și cine nu este de acord cu ei este pesedist, șobolan, bolnav de ciumă roșie!

 

Un grup de oameni care în mod cert au o educație solidă, cu facultate sau chiar masterate, au ajuns la un nivel de comportamentpe care nu l-am văzut nici în cele mai sordide perioade ale umanității. Membri ai comunității #rezist sau poate doar simpli adepți, s-au constituit într-o „sectă“ care se dorește elitistă, dar care se comportă precum luptătorii de acum câteva sute de ani. Ei vor sânge, la propriu chiar, și își doresc să provoace o revoluție care nu știm cui poate folosi. Au o singură țintă – PSD-ul. Au găsit în PSD răul suprem, o cangrenă care trebuie eliminată, spun ei – o ciumă roșie. Dar dacă îi întrebi care este problema cu PSD-ul nu știu să spună decât oareșce cuvinte în fraze simple, sacadat: Dragnea penal, la pușcărie, sobolanii roșii. Sau că noile coduri penale nu sunt bune. Și o spun cu ură, cu o ură viscerală, și sunt absolut convinși că ei au dreptate. De la simplul protest, la care eu susțin că are dreptul fiecare om, au ajuns la violențe verbale și fizice, la amenințări cu moartea, la amenințări la adresa familiilor celor care nu sunt de acord cu ei. La București l-au agresat pe Bacalbașa doar pentru că este parlamentar PSD. La Brașov l-au agresat pe europarlamentarul Răzvan Popa doar că este de la PSD. L-au amenințat că îl
vor vizita acasă…
Pe rețelele de socializare(facebook) sunt foarte activi, atacă pe oricine nu este de acord cu ei. Și multă lume nu este de acord cu ei. În primul rând că sunt agresivi și mincinoși! Da, sunt mincinoși și denaturază în vod voit adevărul. Și mai grav, ei nu conștientizează că o fac fără să aprezieze prin propria lor minte informația. Ei sunt o turmă care au un singur crez, al lor. În fond, nu fac decât să aplice un vechi principiu folosit de naziști: O minciună repetată de o mie de ori rămâne o miciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr.Acest principiu a fost enunțat de Joseph Goebbels, ministrul propagandei din Germania nazistă, principiu la care au aderat milioane de tineri germani. Azi, adepții #rezist procedează la fel și se comportă precum naziștii – mint și calomniază. Și repet, la fel ca și naziștii care au omorât milioane de oameni doar pentru că erau de accord cu ei, tinerii useriști au ajuns să ceară moartea oamenilor doar pentru că sunt psd-iști sau că nu sunt de acord cu ei.


Strigă că din banii lor sunt întreținuți pensionarii și asistații sociali, dar uită lucrul cel mai important – ei au făcut GRATUIT școala aici în România, o școală pe care statul și-a permis să o ofere gratuit din banii, din taxele celor pe care ei îi desconsideră și îi umilesc azi – pensionarii și asistații sociali care poate au ajuns în această situație pierzând locul de muncă. Au uitat oare că printre pensionarii pe care îi desconsideră sunt poate bunicii și părinții lor? Au uitat desigur că au fost mărite pensii și salarii, nici nu pomenesc de asta. Pentru ei poate nici nu contează, contează doar ce vor ei! Să moară PSD-ul și psd-iștii. De ce? Simplu, pentru că vor puterea. Diferența este că ei vor să folosească puterea după bunul lor plac și dacă ar fi posibil să dispună de viețile altor oameni.
Din fericire pentru omenire, nu se poate. Nazismul nu se mai întoarce, oricât doresc ei.

Iar una din ultimele lor „isprăvi“ a fost legată de moartea soțului ministrului de interne – Carmen Dan. Pentru ei nu a contat că un om a murit iar Carmen Dan este un om care și-a îngropat soțul. Pentru ei este doar o pesedistă care a primit o „pedeapsă divină și care merită mai mult!“ Nu pun aici decât o singură fotografie cu mesajul unei doamne #rezistente. Mai mult nu ar suporta ziarul, nu ar suporta hârtia.

Dar este suficient să citiți mesajul și vă veți da seama că acești oameni doresc moartea altor oameni, și strigă public acest lucru. Dar iartă-i Doamne, că nu știu ce fac…

Foarte importantă a fost reacția unui om despre care știu sigur că nu este membru PSD, un om normal care a comentat la această fotografie:

„Aceasta membră marcantă a partidului lui Cioloș arată de fapt adevărata față a acestui gen de partide USR și Mișcarea România Impreuna.
Aici se regăsesc votanții care până acum nu se regăseau în doctrina vreunui partid, iată de ce, pentru ca partidele românești nu cultivă acest gen de politica de tip huliganic și neo-nazist.
Puternic finanțate din exteriorul României, aceste partide au un singur scop, crearea unui mediu instabil politic care sa ducă la instabilitate socială și implicit la nemulțumirea maselor ce devin astfel masa de manevră a acestor partide.
Partidele aflate la putere trebuie să privească cu maximă seriozitate aceste lucruri pentru a evita migrația electoratului dornic de schimbare având repere politice incerte sau inexistente.
Consider că promovarea in funcțiile importante trebuie să deschidă oportunități pentru persoanele intr-adevar cu merite dovedite și nu unele care să slăbească încrederea electoratului prin lipsa de pregătire politică sau chiar educațională.
Așadar, nu ma voi regăsi niciodată în acest gen de partide politice sau mișcări oportuniste care alimentează un electorat însetat de ură și răzbunare, catalogând o astfel de gândire, ca cea de mai jos, sub-umană care nu are nimic in comun cu valorile noastre tradiționale.”(utilizator internet)

Un aspect foarte important și aproape trecut cu vederea este modul în concentrat al acestor acțiuni și forțele din spatele lor. Sub pretextul că PSD-ALDE-UDMR vor să-l scape pe Dragnea de o eventuală pedeapsă, în spatele acțiunilor neonaziștilor de la #rezist stau ferm Kovesi și președintele Iohannis. Trebuie să punctăm clar că nu trebuie adusă o vină DNA-ului ca instituție, ci direct procuroarei Kovesi care a permis ca anumiți procurori din teritoriu, aflați în subordinea ei, să fabrice dosare, să arunce oameni în pușcărie, iar în final instanțele de judecată să îi elibereze. Întreb și eu, dacă am avea o lege a răspunderii magistratului, și-ar mai permite procurori precum Portocală și alții ca el să arunce oamenii în pușcărie doar că le face lor plăcere? Dacă ar trebui să plătească mulți bani drept despăgubire și chiar puțină pușcărie să facă pentru abuzurile lor, s-ar mai întâmpla asemenea lucruri? În mod cert NU!
Doar că președintele Iohannis depinde de procuroarea Kovesi și la amândoi le convine să susțină minciunile mișcării #rezist. Le convine ura promovată de aceștia. Desigur, lui Iohannis nu îi place când este întrebat de chiriile frauduloase obținute de la o casă pe care a pus lăbuța în mod ilegal, tot prin minciună. În fapt, cei doi nu sunt decât maeștri ai minciunilor!

Adică Dragnea este penal spun ei, dar Iohannis că a „furat“ o casă ce este? Președinte? Nu, este HOȚ!
Iar în acest moment DNA este condusă de un procuror șef lipsit de legitimitate constitutională. Faptul că președintele Iohannis alege să încalce ordinea constitutională, refuzând să aplice decizia Curţii Constituţionale de revocare a procurorului şef DNA Laura Codruţa Kovesi, compromite atât funcția prezidentială, cât și activitatea DNA. Câtă vreme DNA va fi condusă de un procuror șef care ocupă funcția prin încalcarea Constitutiei, aceasta instituție se autoexclude de la orice dialog instituțional cu orice autoritate a statului român, inclusiv Parlamentul Romaniei. Iar unul din ultimele comunicate DNA se suprapune perfect peste minciunile #rezist. Practic, este un comunicat manipulator cu privire la modificările adoptate la codul de Procedură Penală, menit să transmită românilor senzaţia că sunt protejaţi infractorii.
Înainte de a vă prezenta pe scurt care este adevărul despre coduri, în opinia specialiștilor din domeniu(nu a mea) vreau să vă mai spun doar că simt o greață enormă. O greață la adresa celor care îndeamnă la ură și violență, la distrugere și eventual moarte. O greață pe care doar naziștii au mai putut să provoace atunci când au lichidatmilioane de oameni…

Integral în ediția tipărită – AICI. – Articol publicat în Ediția Specială Print, 9 iulie 2018

Alexandru PETRESCU

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...