Arpegiu pentru normalitate

Ciudățenii de mistreț morocănos. A, uitasem că mai am o ciudățenie și anume cel puțin în viziunea mea, familia este formată din: o mamă – femeie, plus un tată – bărbat, plus cel puțin un copil (băiat sau fată, cu sex determinat!). Copiii pot să fie mai mulți, de la unul în sus că e la liber, doar la chinezi e cu porția, din rațiuni de urbanizare vitală și hrană. La noi, adică la români, numărul de copii e la liber. Mai există (în viziunea mea) familia – fără copii – soț, soție care sunt bărbat și femeie. Tot pe aceeași temă mai exista, familia monoparentală, adică familia formată dintr-un părinte și unul sau mai mulți copii. Adică, toate acestea înseamnă: familia care creează, familia care duce specia mai departe.

Există în presa electronică și pe Facebook și bloguri, ideea că acest referendum este al lui Dragnea.
Atrag atenția că prezentul articol nu are nici o tentă politică și nici o legătură cu justiția, cu pensionarii PSD
sau cu vreun #rezistent isteric.
Ei spun că este a lui Dragnea întrucât cu siguranță se vor strecura în Constituție articole și subterfugii cu ajutorul cărora vor scăpa corupții de închisoare. Sincer? Părerea mea? Decât să se creeze premizele ca o familie de homosexuali sa înfieze copii prefer să scape câțiva corupți de pușcărie. Pericolul este că dacă acest referendum pică, textul din Constituție rămâne evaziv iar Codul Civil se schimbă foarte ușor și ne trezim că homosexualii vor adopta copii.
În prezent Constituția la articolul 48, prevede că ,,familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi“ , iar prin referendum se dorește să se consulte populația României dacă enunțul de mai sus să se schimbe sau nu în următorul și anume: ,,familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie,, . Eu ma gândeam – mai demult – că prin enunțul: ,,liber consimţită între soţi“ , se subînțelege faptul că este vorba de un bărbat și o femeie, adică soții sunt un bărbat și o femeie, dar uite că nu prea se subînțelege.

Bineînțeles că vin asociațiile, Bruxelles-ul, Olanda și Canada (care susțin cel mai mult ideea căsătoriei între persoane de același sex), ONG-urile, postacii de profil și spun: ,,drepturi“, ,,libertate de exprimare“ , ,,discriminare“ etc., dar mi-e teamă că nu li se încalcă nici un drept prin această modificare constituțională.
Motivația primordială, biblică, evoluționisță și socială a familiei este aceea de a crea, încă unul. Unul mic!

Deci din ei, doi părinți, trebuie să se creeze unul sau mai mulți mici, copii mici. Din doi bărbați sau două femei nu se va putea crea niciodată un al treilea. Acolo unde nu există creație își face loc nefirescul!

Bun, sunt de acord că fiecare în intimitatea lui face ce vrea el, cu cine vrea el. Dar nu încerca să mă convingi că tu ești normalitatea, pentru că nu vei reuși.

Mai este o problemă: emascularea si feminizarea bărbatului. Atenuarea până la dispariție a trăsăturilor de caracter masculine, bărbatești. Din punctul meu de vedere eu cred că undeva, la nivel ocult (vor zice unii că o dau în conspirații, dar e mai mult decat evident!) se dorește o populație emasculată și lipsită de forță fizică și psihică, împrejurare care duce la lipsă de reacție și la acceptare perpetuă a stăpânirii și a sarcinilor primite.
Ei bine, dacă am avea o societate cu multă homosexualitate și plină de androgini efeminați, aceste două aspecte combinate cu bombardamentul media de informație fadă și inutilă, în contextul premiselor unei societăți bazată pe tendințe de team-building corporatist am deveni turma perfectă de cretini manipulabili. Deja ne confruntăm cu o generație care trăiește în baza acestor premise și este vizibilă acolo neputința crasă de a sintetiza lucrurile: „Hoții, hoții!“, „Cine și ce a furat? Concret!“, „Ăăăă, nu știm, noaptea, hoții, hoții!“, fără cuvinte!

Încă ceva, toți #rezistenți, toți „diasporenii“ și toată acea jalnică și patetică gardă pretoriană „intelectuală“ de ziariști și scriitori care disprețuiesc și urăsc tot ceea ce este tradițional și românesc, ei bine toți aceștia ajunseseră la următoarea concluzie: „Am greșit, trebuia să mergem la vot și poate nu ieșea PSD-ul!“ Și acum ce fac? Se îndeamnă unul pe altul să nu meargă la vot, or fi cretini?

Bogdan GABRIEL

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.