Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

EUrespectROMANIA

Acesta este moto-ul campaniei electorale pentru alegerea parlamentarilor europeni ai partidului ALDE. Candidații care deschid lista sunt personalități ale partidului ALDE, care nu au nevoie de o prezentare laborioasă, fiind bine cunoscuți.

Doamna Norica Nicolai, parlamentar european din partea ALDE;Domnul Daniel Barbu, profesor universitar doctor, fost președinte al Autorității Electorale Permanente și fost ministru al Culturii;Doamna Renate Weber, parlamentar european din partea ALDE;Domnul Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor și fost parlamentar european;Domnul Varujan Vosganian, vicepreședinte ALDE, deputat și fost ministru;Domnul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, chestorul Camerei Deputaților și fost ministru al Energiei;

Constatam astfel ca o regăsim pe un loc eligibil pe Dna Renate Weber, eurodeputat, cu domiciliul in Brașov și o cariera solida, cunoscut fiind activismul pentru apărarea drepturilor omului, de formație jurist. In deschiderea listei, doamna Norica Nicolai, deputat in Parlamentul European, promotoare  a principiului egalității de șanse în România și membru în cadrul Comisiei pentru Drepturile Femeii și Egalitatea de Gen (FEMM) a Parlamentului European, Norica Nicolai a influențat multe directive emise de către Comisia Europeană în acest domeniu foarte sensibil intr-o societate romanesca extrem de divizata și intoleranta. 

Pentru alegerile care vor avea loc pe 26 mai, ALDE Brasov își propune un scor de 15% din numărul total de voturi. Pentru Organizatia Municipală ALDE Brasov va fi un moment bun de promovare a valorilor liberale in care credem: liberă exprimare și liberă opinie, respectul pentru toți cetățenii, respectul pentru România și pentru valorile românești. Nu suntem o țara de mâna a doua, nu vrem dublu standard nici in calitatea produselor care ajung in România, nici in calitatea serviciilor prestate de firmele străine. Nu suntem cetățeni de mâna a doua, suntem diferiți, dar vrem sa fim tratati in mod egal. Este important sa fim un partener serios și consecvent, este important sa ne sprijinim  cetățenii romani, așa cum este la fel de important sa fim sprijiniți și sa fim tratati cu respect. Ne dorim o relație corecta, reala și fără suspiciuni. Suntem și vom rămâne, in Europa, cu demnitate. 

Laura BRATOSIN

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...