Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Adrian Veștea : hop #șîeu

După o primă postare pe pagina de facebook, Adrian Veștea – președintele Consiliului Județean Brașov a susținut o conferință de presă în care a declarat că susține protestul civic inițiat de Ștefan Mandachi.

„Mă alătur celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic inițiat de către antreprenorul Ștefan Mandachi, față de situația infrastructurii rutiere din România, în special fața de lipsa autostrăzilor. Astfel că, vineri, 15 martie, începând cu orele 15.00, vom înceta activitatea timp de 15 minute!”

„Este un semnal de alarmă pe care l-am tras de foarte multe ori încă din momentul care eram în administrația publică după cum am spus ei cu 15 ani de zile au început exproprierile. Din păcate au trecut 15 ani în viața noastră în care județul Brașov, cel mai important județ turistic al României, un județ care are un potențial foarte bun cu foarte mulți investitori privați, care nu este legat de niciun fel de autostradă. Consider că noi, cei din administrație publică, ne-am făcut treaba. Județul Brașov a accesat peste 300 de milioane RON din fonduri europene pentru patru drumuri pe care le implementăm, în condițiile în care guvernul nu are niciun fel de atenție pentru investiții în programul de infrastructură mare care să fie implementat în județul nostru. Consider că este obligația acestui guvern sau a guvernelor ce vor urma în perioada următoare ca Brașovul să fi luat în seamă, fiindcă este județul Brașov reprezintă cea mai mare aglomerație urbană din Regiunea 7 Centru. Iar acest lucru nu se poate realiza pe plan local. Degeaba facem noi aeroport și realizăm drumuri județene dacă nu avem infrastructură rutieră la nivel de autostradă”.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...