Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Fantoma PDL trăiește ascunsă în PNL-ul de astăzi. O scurtă analiză a apartenenței politice liberale!

Guvernarea PDL – Traian Băsescu a însemnat patru ani pierduți pentru România. O țară aruncată în mijlocul crizei economice de incompetența liderilor politici, și mai ales, din cauza deciziilor anti-sociale luate la vremea respectivă de premierul Emil Boc și PDL la îndemnul președintelui de atunci, Traian Băsescu.
Patru ani pierduți pentru România și măsuri economice și sociale care au marcat parcursul țării noastre pentru cel puțin zece ani. „Competența“ guvernelor PDL s-a văzut cel mai clar în numărul spitalelor închise, în tăierea salariilor bugetarilor cu 25%, în creșterea TVA la 24%, măsuri care, de fapt, au întârziat ieșirea României din criza economică. Anul 2012 a marcat începutul reinventării PDL și ascunderea figurilor politice care au girat dezastrul economic în care România a fost aruncată – Vasile Blaga, Radu Berceanu, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Traian Igaș, Daniel Funeriu, Elena Udrea, Emil Boc, și lista poate continua.
Cu toate acestea, regenerarea în politică este o calitate. Fantoma fostului PDL trăiește ascunsă în PNL-ul de astăzi. Intențiile asumate de a guverna România ascund însă, în ADN-ul politic al noului PNL, tablourile guvernării PDL. Mircea Hava este prietenul de o viață al lui Vasile Blaga, care nu și-a renegat niciodată apartenența politică la PDL. Daniel Buda și-a găit refugiul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, la fel ca Gheorghe Falcă, primarul Aradului, finul lui Traian Băsescu. Vasile Blaga este cireașa de pe tortul PNL la alegerile europarlamentare, un politician călit în lupte de putere, în subteranele politicii în care a fost aruncat de Traian Băsescu.
PNL este astăzi cameleonul politicii românești, reușind să își ascundă în sânul PNL toate numele care au influențat major destinul României la începutul secolului 21. În sens negativ!!!

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...