Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Răzvan Popa (PSD): Respingerea moţiunii de cenzură este un lucru firesc. O guvernare performantă nu poate fi schimbată cu neadevăruri

Social-democratul Răzvan Popa consideră că respingerea moţiunii de cenzură confirmă soliditatea majorităţii parlamentare, majoritate care este ataşată actualului program de guvernare care a adus României una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană.

„Moţiunea de cenzură a fost plină de neadevăruri şi ea nu putea convinge pe nimeni. Opoziţia a demonstrat, dacă mai era nevoie, că nu poate ieşi dintr-un anumit tip de discurs şi nu poate propune o alternativă. Majoritatea parlamentară este solidă şi este ataşată de programul de guvernare.

Acest program de guvernare a adus pentru România una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană, a adus majorări de venituri în sectoare precum Sănătatea, a permis creşterea pensiilor, pentru a sublinia doar câteva din lucrurile pozitive care s-au întâmplat în aceşti ani. Dincolo de propaganda adversarilor PSD, realitatea este că guvernarea a performat, iar respingerea moţiunii permite menţinerea unui parcurs economic şi social de care România are nevoie” a declarat europarlamentarul Răzvan Popa.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...