Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Gheorghe Ialomițianu, fost ministru de Finanțe, a DEMISIONAT din partid

Fost ministru de Finanțe și deputat din partea PDL, Gheorghe Ialomițianu, a demisionat din PNL Brașov. Acesta a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.

”Astazi am decis sa imi dau demisia din PNL Brasov. Multumesc fostilor colegi din acest partid pentru buna colaborare.”, scrie Gheorghe Ialomițianu.

Ialomițianu era în conflict cu actuala conducere a PNL fiind eliminat de pe lista la europarlamentare și ulterior marginalizat în partid, asta deși era unul dintre oamenii cu expertiză pe zona de finanțe.

In perioada 3 septembrie 2010 – 6 februarie 2012, Ialomitianu a fost ministru al Finantelor Publice.

Ialomițianu a explicat că i s-a reproșat faptul că nu are o relație bună cu șefii din organizația PNL Brașov.

”Nu am ce să reproșez. Am mulțumit colegilor pentru activitate, pentru modul în care am colaborat, dar am văzut că partidul nu are nevoie de mine. Colegii din PNL Brașov au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiuni, de ce nu sunt implicat în viața partidului și oamenii din partid mi-au spus că mi se reproșează că am o relație bună cu cei din conducere. De fapt, am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe listele de la parlamentare, asta deși colegii din PNL Brașov mă votaseră să fiu cap de listă. Deocamdată este doar demisia, nu am intenția de a pleca spre alt partid, nu am primit nici oferte deocamdată. Voi avea o perioadă de reflexie”

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...