Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAȘOV ”virusează” Corona

UPDATE:Cei care au primit notificarea de reziliere a contractului au primit următorul mesaj:
”În atentia personalului CSM Corona Brasov,
Din cauza situatiei speciale in care ne aflam:
– Stare de urgenta si numeroase ordonante care au aparut si probabil vor mai aparea
– Lipsa obiectului de activitate, date fiind interdictiile la toate nivelurile
– Situatia incerta si previziunea unui buget redus,
am fost nevoiti sa luam masura suspendarii/incetarii contractelor de activitate sportiva, asa cum au procedat si alte CSM-uri din tara.
Cand lucrurile vor reveni la normal, ne vom intalni, vom discuta si contractele vor putea fi reluate.
Cu colegialitate, Petrica Stancu”
(NR: și până atunci muriți! CINISM desăvârșit la primăria Brașov! Parcă Ordonanța 2 reglementa ceva cu șomajul tehnic?)

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAȘOV aruncă în stradă oameni de valoarea ai sportului local?

Conducerea clubului sportiv CORONA BRAȘOV a luat decizia de a încheia contractele de muncă ale unor antrenori ai clubului invocând drept argument nu vreo slabă performață a acestora ci  forța majoră.
Dacă este caz de forță majoră nu îi afectează aceasta pe toți cei din clubul Corona Brașov? Sau selecția este una aleatorie, la discreția conducătorilor clubului? Să te ascunzi în spatele unei nenorociri pentru a da afară câțiva oameni, profesioniști ai sportului, este dovadă de mare lașitate și de rea credință.”

 

În plină epidemie de CORONAVIRUS, într-o perioadă în care țara se află în stare de urgență, iar guvernanții susțin că fac tot posibilul ca românii să își păstreze locul de muncă, Clubul Corona s-a gândit că este momentul să scape de sportivii săi. După ce a compromis destinul sportiv a zeci de fete tinere de la secția de handbal, conducătorii numiți politic ai acestui club sportiv, se joacă cu cinism de însăși existența unor oameni de valoare ai orașului care se văd părăsiți la greu de cei pentru care s-au sacrificat aducând glorie sportivă orașului și clubului.

Suntem curioși ce va spune primarul George Scripcaru  despre această decizie a Clubului? Este greu de crezut că nu a știut despre acest aspect, mai ales că partidul care îl susține are majoritatea în Consiliul Local și este cel care își numește oamenii în funcțiile de conducere.

Comentarii
Loading...