Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Primăria Brașov se va ocupa de igienizarea cabinetului de stomatologie de urgență

Primaria Brasov va asigura dezinfecția și echipamentele necesare funcționarii cabinetului pentru urgente stomatologice.

,,Având in vedere ca in aceasta perioada, conform ordonanțelor militare, toate cabinetele stomatologice sunt închise, deschiderea unui cabinet pentru urgente era absolut necesară. Municipalitatea se va implica in dezinfectarea tuturor spațiilor din acest centru stomatologic și in furnizarea echipamentelor de protecție necesare pentru ca personalul medical sa își desfășoare activitatea in condiții de siguranta.

Chiar acum se face dezinfectia acestui centru stomatologic de urgență, pe care o vom asigura in mod constant, iar personalul medical va beneficia de echipament de protecție, constând in mănuși, măști de protecție și combinezoane. Decizia pe care a luat-o Colegiul Medicilor Stomatologi era una necesară pentru nevoile brasovenilor, in aceasta perioada”.

De maine, conform recomandării Colegiului Medicilor Stomatologi, centrul stomatologic care funcționează pe str.Lunga va deveni centru stomatologic de urgentă, in cadrul căruia mai multi medici stomatologi vor activa ca voluntari. Programul este de luni-vineri, între orele 9.00-18.00”, conform Primăriei Brașov.

Este vorba de Clinica Dentalmed, singura în care au putut fi reorganizate circuitele şi spaţiul pentru a se asigura protejarea atât a pacienţilor, cât şi a personalului medical împotriva COVID-19.

Comentarii
Loading...