Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Primarul din Făgăraș: ,,Noaptea ca hoții au încercat să aducă pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov la unitatea medicală din Făgăraș”

Primarul din Făgăraș a susținut o videoconferință în care a explicat un eveniment ce a avut loc în oraș, în timpul nopții.

”Nu este vorba de egoism sau lipsă de solidaritate, dar după ce am arătat autorităților că spitalul nu este pregătit pentru a trata pacienții, nu ne-a mai rămas decât să demonstrăm că strategia pe care au inițiat-o nu este bună și este împotriva ordonanțelor militare. Instituțiile județene dau dovadă de incompetență crasă” – a declarat  Gheorghe Sucaciu.

Primarul din Făgăraș acuză faptul că situația din unele spitale din Brașov este critică, precum la spitalul de Psihiatrie și Neurologie, pentru că acolo au fost numiți manageri pe criterii politice. Mai mult, Sucaciu îl acuză pe președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea că și-a pus în aplicare răzbunările pe Țara Făgărașului, incluzând spitalul pe lista celor de suport în preluarea pacienților infectați cu coronavirus.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...