Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Model de administrație liberală

Aceasta este administrația liberală din Brașov: percheziții la spitalele din subordinea instituției, vicepreședinte trimis în judecată pentru că s-a urcat ”mangă” la volan.

Polițiștii și procurorii brașoveni au arătat astăzi brașovenilor cum arată administrația liberală din județ. Încă de la prima oră, procurorii au postat un comunicat de presă prin care anunța trimiterea în judecată a vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor. Dupa 4 ani în care nu a realizat nimic deosebit din funcția de vicepresedinte al CJ este momentul ca acesta să își dea demisia!!!

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov aduce la cunoştinţa opinie publice următoarele:
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului G.A.A., la data faptei vicepreşedintele Consililului Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C. pen. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:
În data de 24.02.2019, în jurul orei 00:50, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare BV – 97 – CJB pe str. 13 Decembrie din mun. Braşov, având o îmbibaţie alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în sânge.
Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Braşov”, au anunțat astăzi procurorii.

Cu alte cuvinte, la această alcoolemie, șeful din Consiliul Județean era aproape de comă alcoolică. Acesta a fost un adevărat pericol public pentru participanții la traficul rutier.

Tot astăzi, polițiștii au efectuat percheziții la 3 spitale din subordinea Consiliului Județean Brașov, au ridicat documente și au condus la audieri 10 persoane.

Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada stării de urgență, cadre medicale sau angajați ai unor instituții, s-ar fi sustras de la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, solicitând și beneficiind în acest sens, de certificate de concedii medicale fictive și totodată de materiale de uz sanitar în interes propriu.“Cu ocazia efectuării perchezițiilor se vor ridica documente și se vor efectua activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de drept. De asemenea, vor fi conduse la audieri zece persoane”, spun politistii intr-un comunicat.

Cele întâmplate astăzi ne demonstrează din nou cine sunt oamenii care conduc și reprezintă județul. Când avem concursuri la spitale trucate, aici se ajunge. Cred că este timpul ca brașovenii să îi trimită acasă pe liberalii brașoveni, să ofere șanse altor politicieni care pot administra mai bine județul. Au avut la dispoziție zeci de ani în care puteau să demonstreze ce pot face. Ce avem după administrația lor? Dosare penale, condamnări, un aeroport care nu este realizat nici măcar la jumătate, spitale sub orice critică și realizări sub așteptări.

Aceasta este administrația liberală din Brașov!

Ionel GOIDESCU – Președinte ADN Brașov

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...