Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Consiliul Județean este complicele celor care au distrus spitalele brașovene!

Brașovenii trebuie să știe că Adrian Veștea și conducerea PNL a CJ Brașov au întreținut și încurajat o rețea organizată, care a distrus sistemul de sănătate din județ.

Cât se mai ascunde Adrian Veștea de răspundere? Cât mai poate ascunde ilegalitățile făcute de oameni pe care i-a numit și susținut în funcții de răspundere în sistemul de sănătate brașovean? Realitatea este că Adrian Veștea a susținut la conducerea sănătății din Brașov o gașcă de prieteni care au distrus spitale, au batjocorit medici și au furat, în plină pandemie, echipamentele de protecție destinate personalului medical și pacienților.
Brașovenii trebuie să știe că Adrian Veștea și conducerea PNL a Spitalului Județean au întreținut și încurajat o rețea organizată, care a distrus sistemul de sănătate, au lăsat spitale în paragină și au furat bani publici. Cazul managerului de Spitalul de Neurologie nu este nou, toată administrația publică a PNL știind că aceasta administra în paralel și un cămin de bătrâni, unde de-a lungul timpului au existat nenumărate nereguli trecute cu vederea.

Dacă PNL Brașov și Adrian Veștea au uitat, le reamintesc că au numit, susținut și tolerat în funcția de Președinte al Comisiei de sănătate din Consiliul Judeţean Braşov un personaj controversat. Penal, cum le place atât de mult PNL-iștilor să spună. Le reamintesc de situația extrem de gravă de la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov, unde condițiile sunt degradante pentru pacienți și pentru personalul medical. Le reamintesc cum au organizat concursuri trucate pentru a-și pune în funcțe clientela politică, dând la o parte medici cu experiență care și-au câștigat dreptatea în tribunal. Aceasta este sănătatea la standarde înalte pe care PNL și Adrian Veștea le-au promis-o brașovenilor? A venit vremea să răspundeți pentru toate acestea! Nu vă mai ascundeți!

Marius DUNCA – președinte PSD Brașov

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...