Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Autoritățile publice locale transformă spitalele brașovene în focare COVID-19!

Autoritățile publice locale, voit sau nevoit, expun la această oră bolnavii asimptomatici, prin internarea acestora forțată în unități spitalicești, pentru perioade mari de timp, la o situație mult mai gravă. Mai exact, asimptomaticii, prin contactul acestora cu persoanele ce prezintă simptome, pot dezvolta, ulterior, forme mult mai grave, punându-le astfel, viața în pericol. De ce să ținem internate PERSOANELE ASIMPTOMATICE VINDECATE, care au trecut prin boală, care se simt bine și care au posibilitatea de a rămâne acasă, în condiții de izolare, blocând astfel zeci de paturi în județ?

Decizia transferării bolnavilor în alte județe, în condițiile în care nu au fost externate persoanele asimptomatice vindecate, denotă lipsa de empatie a autorităților față de aceștia, ținându-i departe de familii și de ajutorul pe care l-ar putea primi.

Unde este empatia autorităților față de medici și asistente? Este evident că o supraîncărcare a spitalelor duce și la extenuarea cadrelor medicale și, de aici, implicit și la erori în tratarea celor care au cu adevărat nevoie de tratament.De unde această lipsă de etică în rândul autorităților? Până unde se dorește «îngroparea» Brașovului?

Florin ORȚAN – senator PSD Brașov

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...