Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Pro România nu este anexa cuiva

Stanga Unita trebuie si va exista in Romania cand liderii PSD vor inceta blaturile cu PNL si cand oamenii din “Echipa Dragnea” vor face un pas inapoi. Pana atunci PRO Romania se va lupta si va reprezenta Opozitia adevarata si Alternativa necesara!

PRO Romania a fost singurul Partid Parlamentar care NU a votat Guvernul Orban  și singura formatiune care a avut curajul sa se opună si sa denunte BLATUL PSD – PNL privind Starea de Alerta, alegerile dintr-un singur tur grabite in Septembrie, motiunea de cenzura promisa si niciodata depusa si farsa prin care unii se fac ca sunt la Putere si altii in Opozitie!

Este nevoie de o alternativa adevarata la BINOMUL PNL – PSD ( oamenii nu trebuie sa aiba impresia ca sunt prizonieri – obligati sa aleaga intre “ciuma rosie” si “ciuma galbena” , doua partide care mimeaza lupta insa se inteleg foarte bine in a-si tine locul pe scena politica si a combate orice nou venit ) !

PRO Romania construieste o Alternativa serioasa, profesionista, curata – pe termen lung ! Si supararea unor lideri PSD sau PNL ne demonstreaza ca suntem pe drumul corect !

Mihai POPA – deputat PRO ROMÂNIA Brașov

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...