Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Mesaj către alegătorii de stânga, pentru cei care au o latură socială și care au dat dovadă de bunătate și respect

Dragi brașoveni, dragi alegători care înțelegeți cât de important este să avem o politică de opoziție în Brașov.

Trebuie să vă spun câteva lucruri importante, pentru a decide dumneavoastră ce este bine de făcut la alegerile din 27 septembrie.

În Brașov, PSD-ul nu mai există! S-a sinucis pe mâna unor oameni aflați azi în conducerea acestui partid care se vrea de stânga, partid care s-a predat cu totul PDL-istului George Scripcaru pe plan local. Membrii lor de partid știu ce spun, chiar dacă nu recunosc. Oamenii politici Brașoveni știu anumite lucruri din spatele ușilor închise. Din păcate, Dragnea încă mai este prezent în aceste conexiuni.

Ani de zile s-a votat contra actualului primar iar acum frăția de sânge se află în spatele ușilor închise pe niște interese mici și obscure. PSD Brasov a fost invadat de către PDL și PMP.

PSD Brașov a abandonat valorile sociale și le-a îmbrățișat pe cele PDL-iste, a acceptat negocieri subterane pe nevoilor oamenilor onești. S-a sinucis în stil PDL-ist și și-a trădat alegătorii!

Pentru că PSD Brașov a murit, vă invit să fiți alături de Pro România si colegii mei din echipa, pentru că doar împreună putem opri PDL-izarea Brașovului! Chiar si adevăratul PNL este penetrat de către foștii PDL-iști, o va afla pe viitor și Veștea, dacă va mai rămâne în funcția actuală.

Numai împreună putem construi cu investiții masive, cu o viziune bazată pe educație și cultură, un oraș dar și un județ demn de anii ce vin, cu o latură sociala bine dezvoltată în politicile medicale.

Mihai POPA – deputat PRO Romania

Comentarii
Loading...