Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Prioritatea romanilor in acest moment nu o reprezinta alegerile

Alegerile nu sunt prioritatea romanilor in acest moment, ci riscurile asupra sanatatii reprezentate de pandemia de COVID-19.

Sunt absolut convins ca prioritatea romanilor in acest moment nu o reprezinta alegerile. Este clar ca e o politica. Pana pe 27 septembrie, ca sa nu se vada numarul real de imbolnaviri, nu o sa avem teste in zona publica finantate de stat, asa cum ar fi normal. Cei care au nevoie sa plece din tara sau au o alta problema stringenta se duc in privat, platesc o suma importanta pe care nu si-o permit multi oameni. Atunci tinem numarul de teste foarte jos si din cauza asta suntem pe primul loc in Europa la cazul testelor, pentru ca guvernul in mod intentionat nu vrea sa faca teste ca sa ne arate ce bine e si ca nu e nicio problema cu alegerile.

Foarte multi oameni s-au infectat si se vor infecta in timpul campaniei electorale. Cat de mult te pazesti, cu masca, cu dezinfectant, cu stat cat putem mai rasfirati, foarte multi se vor infecta. Ganditi-va la cei care merg la sectiile de vot. In fiecare sectie de vot sunt cel putin 15 oameni de la partide, presedinte, vicepresedinte, jandarm, care stau de dimineata pana noaptea acolo. Incep scolile, toata lumea spune ca atunci va creste numarul de imbolnaviri, se reintoarce lumea din vacante, vine vremea rea, incep gripele de sezon, iar guvernul face o politica proasta.

Mihai POPA – deputat PRO Romania Brasov

Comentarii
Loading...