Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

ANUNȚ DE PRESĂ – Dotarea Societatii Regalo Forest SRL cu Echipamente Tehnologice

ANUNȚ DE PRESĂ

 

12 ianuarie 2021

 

Dotarea Societatii Regalo Forest SRL cu Echipamente Tehnologice „

 

            REGALO FOREST SRL anunță inceperea proiectului:„Dotarea Societatii Regalo Forest SRL cu Echipamente Tehnologice”cod SMIS: 131275, ca urmare a semnării contractului de finanțare nr. 6419, in data de 16.12.2020.

Proiectul se implementează prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii / Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri/ Apelul de proiecte MySMIS: POR/604/2/1 –Microîntreprinderi

Proiectul are o valoare totală de 1,527,636.33 LEI, din care: finanțarea nerambursabilă FEDR 803,387.60 LEI, finanțarea nerambursabilă de la bugetul național 141,774.28 LEI, cofinanțarea beneficiarului 336,066.12 LEI și valoarea neeligibilă, inclusiv TVA, 246,408.33 LEI.

Perioada de implementare a Proiectului este de 27 de luni, respectiv intre data de 17/05/2019 si data de 31/07/2021, aceasta cuprinzand si perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Prin implementarea proiectului inițiat de Regalo Forest SRL, se dorește îndeplinirea atât a indicatorului Priorității de investiții 2.1: creșterea numărului de societăți sprijinite, cât și a indicatorului de proiect prevăzut în Ghidul Solicitantului: Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării proiectului, față de nivelul înregistrat în ultimul an fiscal încheiat înainte de depunerea cererii de finanțare.

Prin implementarea proiectului:” Dotarea Societatii Regalo Forest SRL cu Echipamente Tehnologice „, REGALO FOREST SRL are ca obiectiv încadrarea in obiectivul Strategiei Naționale de Competitivitate și a Planului Regional de Dezvoltare a Regiunii Centru, respectiv dezvoltarea și consolidarea poziției societății pe piața serviciilor din domeniul construcțiilor. Obiectivul general al societății este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clienții, prin oferirea de servicii de cea mai buna calitate, la un preț avantajos.

Prin implementarea proiectului ,, Dotarea Societatii Regalo Forest SRL cu Echipamente Tehnologice „, REGALO FOREST SRL are ca obiectiv incadrarea in obiectul Strategiei Nationale de Competivitate si a Planului de Dezvoltare a Regiunii Centru, respectiv dezvoltarea si consolidarea pozitiei societatii pe piata servicii din domeniul constructiilor.

Pe termen mediu si lung societatea îsi propune sa reinvesteasca profitul aferent acestei investitii in achizitia de utilaje performante, care sa asigure cresterea calitatii serviciilor la nivelul standardelor existente pe piata internationala si accesul ca executant general la lucrari tot mai mari.

Obiectivul general al societatii este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii prin oferirea de servicii de cea mai buna calitate la un pret avantajos..

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației  în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Pentru detalii suplimentare: Manager proiect  proiect  Radu-Marian POPA; tel 0721 009 988, e-mail: regaloforest@gmail.com

E-mail: regaloforest@gmail.com

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.