Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Brașovul marilor schimbări

Până la urmă, de unde încep schimbările astea? Din care parte a Brașovului. Stau la o masă și se uită unul la altul cu masca pe figură. Arată ca doi surdomuți, absoluți, fantastici și atonali. Avem la Brașov de câteva luni administrație nouă, de la USR. Unii s-au bucurat, unora nu le pasă, alții sunt supărați, nu au votat USR, dar asta este, nu au ce face…

Au o grămadă de proiecte acești tineri de la USR, dar problema este că declarativ au început cu toate deodată însă faptic nu am văzut concret să înceapă ceva. Nu am văzut încă o acțiune concretă.
Am găsit pe facebook o postare de-a domnului primar, postare din „propaganda de lucru“, în care este el și cu doamna viceprimar Boghiu. Doamna sau domnișoara, habar nu am, fata aia cu părul mov. Prezentăm poza alături, mi se pare edificatoare pentru situația dată.
Este – probabil – momentul în care s-au prins că habar nu au cu ce se mănâncă administrația și au găsit soluția, se duc la Guvern. Ca să se întoarcă cu nimic! Dar ne asigură ca jurnalul continuă… deci din punct de vedere facebook, suntem în regulă. Corporatiștii sunt în extaz! Ca să se întoarcă cu nimic pentru
că domnul prim ministru Câțu e prea ocupat să facă pe plac stăpânilor și să șteargă 170.000.000 de euro, din datoriile unor bănci către Statul Român.
Vor să facă tramvai, vor să facă tren, vor sa zugrăvească clădirile, vor să facă piste de schi, vor energie verde, vor piste de biciclete. Până la urmă din ce parte a Brașovului o să înceapă toate astea? Vor să facă poduri. Începeți frate cu ceva, cu orice, da’ vă rog, nu cu pistele de biciclete Faceți-le și pe alea, da nu chiar primele.. Adică Brașovul chiar are și probleme!
Până atunci un lucru e sigur și anume și USR ne îndeamnă la măscăceală…  „Be safe employees“ !

Bogdan Gabriel

Comentarii
Loading...