Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Ghimbavul, sub zodia drujbei și picamerului

După ce în campania electorală a promis zeci de proiecte, care mai de care mai fanteziste și o transparență decizională totală la nivelul Primăriei și al Consiliului Local, domnul Fliundra a purces la treabă în stilul său pompieristic cu manecile suflecate si cu drujba-n sac pe spate. Posibil să fie fan Verestoy Attila sau al Omului Foarfecă. Ionel Mâini-de-foarfecă! 

Dupa ce a ciuntit toți castanii și teii de pe aleea centrală, pe motiv de așa zisă toaletare arboricolă, s-a năpustit și asupra copacilor de pe malul Ghimbășelului tăind cu iresponsabilitate toate trunchiurile arborilor la 2 metri deasupra solului, distrugând un întreg ecosistem compus din vegetație specifică, păsări și animale care viețuiau în acea zona fără nicio remușcare. De ce i s-o fi pus pata pe copacii din Ghimbav nimeni nu știe, cert este ca a produs un dezastru ecologic care nu mai poate fi reparat.

This slideshow requires JavaScript.

Mai nou, în toate aparițiile sale televizate sau postări pe rețelele de socializare Fliundra nu uită sa menționeze noul său slogan post-electoral: “promisiunile devin realitate”.

Ceea ce nu știu cetățenii Ghimbavului este faptul că dl. Fliundra se referă la promisiunile pe care le-a făcut înainte de campania electorala  șefilor săi politici de la Brașov și București pentru a fi acceptat ca și candidat la funcția de Primar și care da, devin realitate!

  1. Prima licitație organizată de dl. Fliundra pentru iluminatul a 1,4 km din DN 1 a fost atribuita firmei Euro-Audit Service SRL, condusa de doamna Gabriela Horga –  Secretar de Stat în Cabinetul Prim-Ministrului –  pentru modica suma de 400.000 Euro fara TVA. Nu-i bai, are balta pește, Ghimbavul fiind cel mai bogat oraș al Romaniei cu un buget de 20.000.000 Euro  în anul 2021.
  2. Următoarea promisiune care a devenit realitate este cea făcută sponsorului său principal din campania electorală, dl. Marius Szeker – dezvoltator imobiliar al zonei Nym House din Cartierul Florilor. Primele 8 străzi care se vor asfalta în următoarele 10 luni în respectivul cartier sunt cele în jurul cărora se află locuințele ridicate de dl Szeker,  ceilalti ghimbaseni care locuiesc acolo sau în alte zone având de așteptat probabil înca 2 -3 ani până sa aiba și ei dreptul de a duce o viață civilizată. Asta este, promisiunea-i promisiune!

Un nou joc de societate: Fliundra și picamerul!

Si crème de la crème, cireasa de pe tort pentru cele 6 luni de mandat ale dlui Primar este faptul ca s-a spart zidul Primariei  pe strada Pieței  pentru a se realiza acces stradal pentru un spațiu comercial “dedicat”

Desigur că dl Primar, consilierii locali și nici Secretarul Primariei nu aveau habar de acest lucru! Noaptea minții! Evident, nu exista nici certificat de urbanism, nici studiu tehnic, nici autorizație de construire, pur si simplu niste cetateni din Brasov au luat picamerul și au facut 3 găuri cât casa în clădirea Primariei așa, de capul lor, fără să îi deranjeze nimeni!

This slideshow requires JavaScript.

În momentul la care cetățenii orașului au reclamat acest lucru, fiind vorba de o clădire istorică de la 1866, abia atunci dl. Primar l-a atenționt amical pe chiriaș să stopeze lucrările deja efectuate (geamurile și ușa de intrare fiind deja montate)  până la obținerea RETROACTIVA? a autorizației de construire. Asta înțelege dl. Fliundra din faptul că a fost ales de ghimbășeni ca Primar, SĂ ELUDEZE LEGEA ȘI SĂ FACĂ CE VREA MUȘCHII LUI PE BANII PUBLICI!

Concluzia?  DNA va avea un nou front de lucru la Ghimbav!  ”A tras piciorul” nea Dorel!!!

Va urma!

Comentarii
Loading...