Site icon Gazeta Brașovului

Brașoveanul Negumereanu scrie istorie în turneul UFC

„ Lupta a fost puțin dificilă. Mă așteptam să fie puțin mai ușoară. Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am câștigat această luptă, sunt mulțumit de parcursul meu. Îmi doream să câștig mult mai repede și mai ușor meciul.

Dar, ținând cont că înainte cu 3 luni de meci m-am operat la genunchi de menisc și recuperarea a fost undeva la o lună de zile… În timpul ăsta am făcut doar forță, tracțiuni cu greutăți. Ținând cont de toate astea, am câștigat și cum am spus, îi mulțumesc lui Dumnezeu, sunt mulțumit de luptă, atât”, a spus românul, la conferința de presă.

UFC ( Ultimate Fighting Championship ) este cea mai mare companie organizatoare de lupte de arte marțiale mixte din lume, care găzduiește cei mai mulți dintre luptătorii de top din acest sport și produce evenimente peste tot în lume.

Sâmbătă seara la Las Vegas ( duminică dimineața în România ), în cadrul evenimentului UFC Vegas 29 , luptătorul din România a repurtat prima victorie a unui sportiv român în celebrul circuit UFC, cel mai înalt nivel din MMA-ul mondial. Negumereanu a repurtat o victorie prin decizie în fața luptătorului Aleksa Camur, la categoria semigrea. Luptătorul brașovean s-a impus în fața adversarului la capătul unui meci din 3 reprize foarte disputat, caracterizat prin lovituri puternice, la finalul căruia, cu un scor de 2 la 1, Negumereanu este declarat câștigător. Specialiștii în această disciplină sportivă apreciază faptul că meciul a fost unul extrem de echilibrat, balanța fiind înclinată de strategia brașoveanului care și-a impus viziunea de luptă și „a ieșit la bătaie”, controlând meciul, și dând dovadă de un spirit combativ mult peste nivelul adversarului, precum și o tehnică mai bună.

Aceasta a fost a 10-a victorie pe care românul o obține în MMA. Negumereanu are două lupte în UFC și alte noua în divizia Real Xtreme Fighting.

Link meci https://www.youtube.com/watch?v=rhMpaVh5q3I

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Exit mobile version