Site icon Gazeta Brașovului

Bărbații adevărați vor alege întotdeauna să nască normal! Doar fătălăii vor face cezariană !

   Bine, titlul e o glumă sinistră copiată de pe Facebook. Dar concurează cu realitatea. Doamne, ce mai concurează cu realitatea.

Să o luăm cu începutul, zic. Civilizația occidentală este construită pe principii creștine. Și asta pentru că presupunem fără echivoc că are la bază morala creștină și valorile creștine. La momentul proiecției civilizaționale s-au luat ca bază, ca temelie, exact codul bunelor practici postulate dogmatic de către creștinism. Și creștinismul postulează printre multe alte lucruri de bun simț în ceea ce privește conduita personală în cele trei cadre în care se regăsește omul pe parcursul vieții sale, respectiv în solitar, și aici creștinismul a așezat rugăciunea și adorarea celor sfinte, în viața de cuplu, și respectiv în viața socială. ,, Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți…”, și așa vei face rai pe pământ. Așa începe o civilizație să crească, accesând anumite valori, pe care le transpune în identitate. Și identitatea civilizației occidentale este creștinismul ca baza fundamentală.

   Din punct de vedere dogmatic, creștinismul propune ca piatră de temelie a credinței, unicitatea lui Dumnezeu și nemurirea sufletului. Și mai propune un set de valori, unele dintre ele aspiraționale pentru individ, care au menirea de a produce o dorință de a fi mai bun.

Figura centrală a creștinismului, Dumnezeul tangibil personificat în persoana lui Isus Hristos, reprezintă pentru specia umană un model, care are ca trăsături tot ceea ce este benefic pentru om în perspectivă socială. Adică creștinismul propune un personaj înnobilat de opusul celor 7 patimi primordiale, considerate rădăcina tuturor relelor și neînțelegerilor de pe pământ, respectiv înnobilat numai de virtuți. Și Noul Testament ne arată că cel plin de virtuți, și fără patimi, este ucis, dar tocmai faptul că este plin de virtuți, învie după trei zile. De unde rezultă că pentru credincios, lupta zilnică se dă pentru transformarea patimilor în virtuți, ceea ce va duce într-un loc asigurat în Rai.

Asaltul asupra civilizației creștine începe atunci când patimile nu mai sunt considerate patimi. Și când firescul, este înlocuit de nefiresc. Marx, dușman declarat al religiei, ne indică faptul că putem să o ducem bine fără Dumnezeu, și fără religie. Lenin chiar spune că „ Religia este opiul popoarelor”. Descoperirile științifice nu sunt considerate ca fiind decodarea unei realități înconjurătoare, ci chiar o luptă împotriva lui Dumnezeu, căruia i se știrbesc atribute, și care devine din ce în ce mai mic. Și lipsit de importanță.

 

Legea naturii ne arată faptul că, cel puțin la mamifere, femelele nasc pui vii pe care îi hrănesc cu lapte. Femelele și nu masculii! Masculii au rol în „însămânțarea” femelelor, astfel asigurând perpetuarea speciei. Și omul e un mamifer. Femelele nasc pui vii și îi hrănesc cu lapte.

 

Realitatea ne arată fără echivoc că din punct de vedere statistic, între patru și cinci procente dintre adulți au un comportament sexual deviant, în sensul de a avea dorințe de satisfacere sexuală fie cu indivizi de același gen, fie se simt de gen diferit față de cel de care sunt. Istoria ne-a arătat că indiferent dacă aceste persoane sunt ucise, tratate medicamentos, educate, instinctul primează. Chiar dacă în Vechiul Testament, Dumnezeu se dezlănțuie asupra Sodomei, chiar dacă Inchiziția a ars pe rug indivizi cu obiceiuri sexuale deviante, chiar dacă medicina a studiat cu scopul de a „trata” medicamentos, și chiar dacă legea i-a condamnat fie la moarte, fie la amenzi usturătoare, iar socialul i-a dus undeva la periferia societății, instinctul nu a dispărut. Și nu va dispare.

 

Avem datele, și ce facem cu ele. Ne dăm creștini, avem valori creștine, dar după ce tragem linie constatăm că socotelile dau cu virgulă.

 

Ceea ce mi s-a părut ciudat, în altă ordine de idei și evitând să deviez de la subiect, este faptul că la Brașov, în simbolul orașului Biserica Neagră, a avut loc un eveniment de tip maraton de vaccinare. Chiar în altar. Și atunci am scris faptul că se încearcă desacralizarea. Scoaterea lui Dumnezeu din biserici și din individ. Link – https://gazetabrasovului.ro/2021/06/17/vaccinare-in-biserica-neagra-pe-bune-nu-cumva-intreceti-orice-limita/

 

Și ceea ce mi s-a părut și mai ciudat este faptul că, la Bruxelles a fost adoptat Raportul Matic. Raport prin care reprezentanților celor 27 de state membre ale Uniunii Europene li se cere să garanteze accesul femeilor la avort, și să asigure în același timp accesul la, cităm „ contracepție de calitate și la prețuri accesibile”.

Bine, înțeleg că există o serie de sarcini nedorite care pot pune presiune socială. Și mai înțeleg faptul că principiile umaniste ne indică faptul că ar fi bine ca fiecare individ să decidă pentru el și sănătatea lui. Și că din punct de vedere al toleranței și al bunei înțelegeri între indivizi, uneori avortul e necesar.

Dar același raport prevede și faptul că bărbații pot naște, prevedere care izvorăște din principiul de „ pilon fundamental al drepturilor femeilor și al egalității de gen”. Nu este trecut explicit termenul de bărbat, dar este trecut termenul de persoane ,,non binare ” care conform exista definiției de pe Wikipedia – „Persoanele non-binare sunt bărbați sau femei, sau persoane fără sex bine definit (intersex)….”. Adică, după capul meu și largul înțeles al termenilor, bărbaților li se conferă dreptul de a naște. Transexuali operați, trasformați din bărbați în femei, probabil au pe unde. Dar bărbații născuți anatomic normal pe unde ar putea naște?

Și cel mai ciudat aspect în această dinamică a lucrurilor este că dintre europarlamentarii români, doar cei din partea USR PLUS au votat acest raport, conduși de către președintele grupului RENEW, Dacian Cioloș,

 

Nu cumva este un pic prea mult pentru România? Acte medicale în biserici simbol, vot pentru rapoarte care prevăd aberații, contradicții flagrante cu dogma creștină. Pe oamenii ăștia care ridică mâna pe la Bruxelles nu-i consiliază nimeni în legătură cu realitatea socială din România? Sociologii ce spun oare? Dorm în continuare în papuci pe salarii grase pe la institute de stat? Biserica Ortodoxă se uită în partea cealaltă când dogma creștină fundamentală ce stă la temelia civilizației este călcată în picioare? Și nu domnule Cioloș, nu este despre dreptul femeii la contracepție și avort, este faptul de a fi de acord cu idei abominabile, ce vin în contradicție cu creștinismul și legea naturii. După care o scalzi în apă călduță, că nu vedem noi bine și suntem șoșoci inflamați plătiți regește de către Putin.

Păi voi ăștia noi în politică, de aveți în denumirea partidului „„ Salvarea României”, voi ăia care faceți mii de studii, de rapoarte, de auditări și proiecte, la ce concluzie ați ajuns în legătură cu poporul român? Că România se salvează negând rădăcina propriei existențe? Asta vrea ROMÂNIA? Voi chiar nu înțelegeți nimic din ceea ce înseamnă să trăiești în România? Termenul de România profundă nu vă spune nimic? Și nici numele de Petre Țuțea care a spus despre România că este „ o căruță de țărani a ținut în șah imperii”? Aș vrea să vă văd în tranșeele morții de la Mărășești cum le explicați străbunicilor noștri care și-au lăsat toți oasele acolo, că peste 100 de ani vă veți lupta pentru idei contra creștinismului, cu condiția ca ei să moară acolo în luptă, pentru ca dușmanul să nu ne cotropească. Și vreau să vă văd și pe front la Plevna explicând aceleași lucruri oamenilor care mergeau la moarte cu arma în mână pentru ȚARA LOR SFÂNTĂ având în buzunare pământ de acasă și icoane sfințite !!! PĂMÂNT DE ACASĂ ȘI ICOANE SFINȚITE !!!

VOI CHIAR NU ÎNȚELEGEȚI CE VREA ȚARA DE LA VOI ? Voi nu înțelegeți că vrem să ne dezvoltăm și să ne integrăm în marea familie europeană păstrându-ne identitatea, și credința, și obiceiurile ? Atât de tare vă urâți neamul încât vreți să-l nenorociți, să-i rupeți rădăcinile ?

RUȘINE !!! Să nu mai spuneți că sunteți ROMÂNI!

 

Dan Vâju

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Exit mobile version