Site icon Gazeta Brașovului

Ramzan Kadîrov se află în stare critică/ Liderul cecen are șanse mici de supraviețuire

Chechnya's regional leader Ramzan Kadyrov addresses servicemen attending a review of the Chechen Republic's troops and military hardware in Grozny, the capital of the Chechen Republic, Russia, Friday, Feb. 25, 2022. Ramzan Kadyrov said that the servicemen of the Chechen Republic are ready to carry out any order of the President of the country. (AP Photo/Musa Sadulayev)

Afirmațiile liderului opoziției ruse cu privire la starea de sănătate a liderului Ceceniei au fost făcute în cadrul unui podcast al jurnalistei independente ruse Iulia Latinina, pe data de 14 septembrie. Informația a fost ulterior preluată de portalul de știri ucrainean Dialog.

„I-am sunat pe ceceni proeminenți și i-am întrebat: se poartă urât, ia substanțe, sau este într-adevăr starea de sănătate? Ei spun că, potrivit datelor lor, el e cu adevărat bolnav de rinichi. A suferit o operație, un transplant, nu a avut succes în totalitate, se presupune că nu totul a prins, au apărut niște abcese. Starea lui de sănătate este foarte proastă”, a spus Gudkov.

 

Citește în continuare pe știripesurse.ro

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version