Site icon Gazeta Brașovului

Petiție on-line pentru transport public GRATUIT în Brașov

Textul petiției – „

Putem deveni primul oraș din țară cu transport în comun complet gratuit pentru toți locuitorii, fără diferențiere. Semnează petiția PSD Brașov și fă-ți cunoscută opinia despre acest proiect!

Ce vom schimba?
Vom diminua traficului auto pentru că cetățenii își vor lăsa autoturismele acasă, preferând să utilizeze transportul în comun gratuit, vom diminua poluarea și vom scade presiunea pe locurile de parcare din zona centrală a Brașovului.

De une bani? Simplu!
Tăiem cheltuielile inutile și renunțăm la serviciile scumpe care generează doar risipă.

Semnează petiția! Schimbarea unui întreg sistem stă în puterea ta!

Mai multe semnături înseamnă un pas spre normalitate, spre lipsa aglomerației și spre diminuarea poluării!”

 

Link petiție – https://www.petitieonline.com/transport_public_gratuit_brasov?fbclid=IwAR2UefKQCqhDgE6erfdlI7Yxv2bUNlNFKCB-MRVGF1ajC-RFZJ7OzFWGwdY

 

Menționăm faptul că ideea transportului piblic GRATUIT în Brașov aparține liderului PSD, Lucian Patrașcu, și a fost lansată în spațiul public în luna decembrie 2022. Răspunsul autorităților la vremea respectivă a fost că această gratuitate nu este permisă de legislația în vigoare. Cu toate acestea, la finalul lunii august 2023, USR Iași a demarat o campanie on-line pentru gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Iași.

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version