Site icon Gazeta Brașovului

Codlea – pași importanți în îmbunătățirea serviciilor medicale/ Spitalul Municipal Codlea are începând din această săptămână și un computer tomograf de ultimă generație

 

Anunțul instalării noului computer tomograf a fost făcut pe Facebook de către Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea.

 

𝐂𝐎𝐌𝐏𝐔𝐓𝐄𝐑 𝐓𝐎𝐌𝐎𝐆𝐑𝐀𝐅 𝐋𝐀 𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐔𝐋 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐀𝐋 𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀
După inaugurarea de săptămâna trecută a Unității de Primiri Urgențe și recepția mamografului, astăzi a fost instalat și computerul tomograf.
Astfel, prin achiziția celor două aparaturi medicale marcăm un moment important în istoria Spitalului Municipal Codlea.
Conducerea unității medicale din localitatea noastră, prin vocea doamnei manager dr. Claudia Coste, ne asigură că până la sfârșitul acestui an personalul medical va fi instruit pentru realizarea de investigații specifice folosind computerul tomograf și mamograful.” a postat Cîmpeanu.

 

Noul mamograf și computerul tomograf vor permite efectuarea de investigații medicale avansate și vor îmbunătăți considerabil capacitatea Spitalului Municipal Codlea de a diagnostica și trata diverse afecțiuni.

 

Această realizare nu numai că marchează o evoluție pozitivă în ceea ce privește infrastructura medicală din Municipiul Codlea, dar demonstrează și angajamentul administrației publice locale în îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Aceste investiții au un impact pozitiv asupra pacienților, contribuind la eficientizarea accesului la servicii medicale de înaltă calitate și la crearea unui mediu de viață mai sigur și mai sănătos.

 

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version