Site icon Gazeta Brașovului

Grupul PNL din cadrul Consiliului Local Brasov își exprimă în mod ferm întreaga susținere pentru viceprimarul Sebastian Rusu și anunță că respinge categoric propunerea primarului USR

 

Context – Pe primul punct de pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Brașov de astăzi lună figurează demiterea viceprimarului Sebastian Rusu (PNL). Inițiativa îi aparține primarului Allen Coliban (USR).

 

„Grupul PNL din cadrul Consiliului Local Brasov își exprimă în mod ferm întreaga susținere pentru viceprimarul Sebastian Rusu și anunță că respinge categoric propunerea primarului USR.

Noi, consilierii locali ai PNL, dezaprobăm total manevra USR-ista de a încerca să devieze atenția de la adevăratele probleme din Primăria Brașov, probleme create chiar de primarul Coliban, și atacul lansat de USR-iști asupra lui Sebastian Rusu!

De asemenea, mai mulți dintre colegii noștri sunt atacați sistematic de către USR pe diverse subiecte create artificial cu scopul de a distrage atenția de la ilegalitățile comise de primarul și viceprimarul USR, ilegalități pe care noi le-am semnalat și asupra cărora justiția s-a pronunțat!
Îi anunțăm pe colegii noștri din Consiliul Local Brașov, membri ai USR, că nu ne intimidează și că vom continua să apărăm interesele brașovenilor!

Grupul PNL din Consiliul Local Brațov este format din 11 consilieri și reprezintă al doilea cel mai mare grup din Consiliul Local Brașov. Sebastian Rusu ocupă funcția de viceprimar al Brașovului începand cu anul 2020 și este liderul grupului PNL.”

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version