Site icon Gazeta Brașovului

Coliban practică politica pumnului în gură – Alexandra Crivineanu (PSD)

 

Primăria nu e a USR-ului, domnule Coliban!

“ Asistăm zilele acestea la unul din multele abuzuri pe care primarul Coliban le face în raport cu consilierii locali. Asta pentru că noi, consilierii PSD nu votăm cum vrea și când vrea “stiloul” primarului. Mai exact, pentru a înțelege toți brașovenii, ca în fiecare mandat, fiecare consilier local deține o cartelă de acces în primărie și în spațiile publice ale fiecărui etaj, cartelă care începând de vineri, ne-a fost blocată. Practic, reprezentanții brașovenilor în Consiliul Local, aleși prin vot direct, egal și liber exprimat și mandatați pentru a rezolva problemele comunității (de la toaletarea copacilor, amenajarea spațiilor verzi, amplasare bănci și coșuri de gunoi în cartiere, până la ajutorul dat brașovenilor pentru a participa la licitațiile pentru parcări, relația asociațiilor de proprietari cu primăria etc.) NU mai au voie să meargă la departamentele de specialitate din Primăria Brașov!!! Nu ne mai miră absolut deloc această atitudine ostilă a Primarului Coliban față de unele din formațiunile politice de la masa Consiliului Local. Domnul Coliban, acel domn care se bătea cu pumnul în piept că “deschide” primăria către fiecare brașovean, acel domn care era promotorul transparenței și al relațiilor directe cu fiecare cetățean în campania electorală, acel domn care era împotriva lacătelor pe orice fel de uși și porți, a ajuns să îngrădească și să submineze autoritatea Consiliului Local Brașov, forul deliberativ al orașului. Practic, deși interpelările noastre sunt depuse la registratură, în format scris, Primarul dorește monitorizarea noastră la fiecare pas, la fiecare dialog cu șefii departamentelor de specialitate din Primărie, mai rău ca sistemul “big brother”.
În calitate de lider de grup al PSD Brașov îi cer public Primarului Coliban, cu un an înainte de alegerile electorale, de altfel fiind previzibil ca ultimul său an la Primărie, să înceteze cu astfel de practici de intimidare a consilierilor locali, specifice unui sistem dictatorial, să-și ia “mâinile” de pe noi și să înceteze cenzura în această instituție!
Primăria Brașov și orașul acesta nu sunt pe persoană fizică, domnule Primar și nici ale unui singur partid!
Sunt ale brașovenilor, iar noi, consilierii locali suntem reprezentanții acestora! Și nu doar formal, ci faptic, rezolvând zilnic, împreună cu personalul de specialitate din Primărie, problemele cu care se confruntă aceștia. Fizic, având acces în birouri și departamente. Așa se face treaba!
Vă transmit public, domnule Coliban, că prin astfel de practici întoarse cu mult în timp, vă conturați ca fiind un ilustru perdant al alegerilor de anul viitor. Și că veți rămâne în mentalul colectiv, acel domn care se ascunde de audiențe, răspunsuri la mailuri sau petiții, în spatele unui derizoriu “jurnal” de pe rețelele de socializare!” spune Alexandra Crivineanu

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version