Site icon Gazeta Brașovului

Alexandra Crivineanu (PSD): PSD pune sănătatea brașovenilor înainte de toate!

 

PSD sprijină centrele medicale de cartier și demararea lucrărilor de la Spitalul Regional, proiect blocat de Administrația Allen Coliban – USR.

Brașovenii trebuie să cunoască adevărul: Coliban este groparul Spitalului Regional, cum este și groparul fotbalului local și al altor proiecte găsite la cheie, dar neterminate nici astăzi.
Iar noi, consilierii locali avem datoria morală de a arăta oamenilor cum stau de fapt, lucrurile.

Alexandra Crivineanu, liderul de grup al consilierilor locali social-democrați de la Brașov susține ideea accesului facil al brașovenilor la servicii de sănătate de calitate, reiterând ideea înființării centrelor medicale din cartiere.

“ În ședința Consiliului Local din luna septembrie 2020, primarul de atunci, George Scripcaru a prezentat Consiliului Local un proiect de HCL prin care fostele centrale termice din cartiere, care nu mai erau utilizate, să devină centre care să le asigure brașovenilor servicii medicale primare, adică servicii asigurate de medicii de familie.
La fel cum ne-a obișnuit primarul Coliban, proiectul a fost ascuns într-unul din sertarele Primăriei și iată, astăzi, după 4 ani, ne aflăm în stadiul în care niciun cartier al Brașovului nu beneficiază de asigurarea asistenței medicale pe toată durata zilei, astfel încât brașovenii să nu mai fie nevoiți să apeleze la unitățile de primiri urgențe, atunci când medicii de familie nu mai au program.
Totodată, la nivelul întregului județ este imperios necesară demararea construcției Spitalului Regional Brașov, proiect ce a beneficiat de finanțare din partea BERD prin intermediul dialogului purtat de primarul de la acel moment George Scripcaru, un alt subiect uitat în spatele neputinței administrației USR de la Brașov.”

Cod Mandatar Financiar 21240002

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version