Site icon Gazeta Brașovului

Lucian Patrașcu (PSD) – „Dotarea dispensarelor este responsabilitatea CJ Brașov în mandatul Patrașcu”

Patrașcu spune că există bani europeni disponibili pentru dotarea dispensarelor medicale din zonele rurale, o oportunitate pe care trebuie să o valorificăm în întregime. Soluția candidatului PSD este asigurarea de către CJ a cofinanțării pentru proiectele europene prin care se pot dota dispensarele din județul Brașov.

„Din data de 9 iunie 2024, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Brașov, mă angajez să fac demersurile necesare pentru a demara programe de investiții în sănătate în zona rurală. Fiecare locuitor al județului Brașov are dreptul fundamental de a beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, comparabile cu cele europene.

Este momentul să conștientizăm că doar o administrație județeană profesionistă și implicată poate rezolva această problemă gravă cu care ne confruntăm cu toții. În condițiile actuale, mulți locuitori din zonele rurale se confruntă cu dificultăți în accesarea serviciilor de sănătate, iar această situație trebuie să înceteze.

Investițiile în infrastructura medicală din zonele rurale nu sunt doar o necesitate, ci și o investiție în viitorul sănătății publice. În plus, utilizarea fondurilor europene pentru acest scop va contribui la creșterea calității vieții și la reducerea discrepanțelor între zonele urbane și cele rurale.

Este foarte clar faptul că pentru administrația PNL a Consiliului Județean Brașov și pentru Adrian Veștea, investițiile în sănătate sunt doar o poveste electorală. Și am demonstrat asta arătând tuturor locuitorilor din județul Brașov starea jalnică a spitalelor Mârzescu, Astra și Tractorul.

Vom implementa rapid politici și programe menite să asigure fiecărei comunități din județul Brașov acces la servicii medicale de calitate.

Pe lângă dotarea dispensarelor medicale, voi promova programe de prevenție și educație pentru sănătate în comunitățile rurale, pentru a ajuta la prevenirea și gestionarea mai eficientă a bolilor.

Votează Patrașcu! Votează pentru INVESTIȚII ÎN SĂNĂTATE!

Lucian Patrașcu, candidatul PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov 

 

Realizat la comanda PSD – Organizația Județeană Brașov/ Cod Mandatar Financiar 21240002

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version