Site icon Gazeta Brașovului

„ Ai uitat, Năică, că e senator Șoșoaca, ai uitat Năică de senator Șoșoaca și o sa îți trag o revoluție de o să mă pomenești ”

Senatoarea Diana Sosoaca a afirmat marți că ar avea nevoie de 2-3 minute pentru a-l scăpa pe Ludovic Orban, Președintele Camerei Deputaților de Florin Cîțu, Prim-ministrul României.

 

„Voiam să-i spun domnului Orban ca, dacă-mi acorda 2 – 3 minute, îl ajut sa scape de domnul Cîțu. Am auzit aici de o dictatura care va dura cel puțin 10 ani. Eu vreau să-l parafrazez pe Caragiale – Ai uitat, Năică, ca e senator Șoșoaca, ai uitat Năică de senator Șoșoaca și o sa îți trag o revoluție de o să mă pomenești ” a spus Diana Șoșoacă în plenul reunit al Parlamentului.

 

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a comentat miercuri, 30 iunie, scandalurile provocate ieri de senatoarea Diana Șoșoacă în timpul moțiunii de cenzură.  

„Știți ce s-a intamplat acolo. Am apelat la chestori, știi ce a pățit un chestor. (…) Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de nici nu pot să-i spun aceasta doamna senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se afla”, a afirmat președintele Camerei Deputaților.

„În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, evident Parlamentul va lua decizia … Modificam regulamentul dacă este necesar pentru a putea sa nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunul simt, civilizației si mai ales la ceea ce reprezinta Parlamentul. (…) Se termina sesiunea parlamentară, e vacanta parlamentara, din toamna vom aborda acest lucru”.

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat „ În Parlamentul României eu am văzut ceva ce m-a întristat și m-a deranjat. A văzut cum un senator independent a cerut doua minute ca să-l scape pe președintele PNL de Cîțu”

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, pus de Ludovic Orban să o scoată din sala de plen, marți, pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîțu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic. 

Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliștii aflați pe holul Parlamentului putând auzi prin ușă țipetele Dianei Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: Dați-vă la o parte!

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneți mâna pe mine, mi-ați pus mâna pe gură! Folosiți violența fizică! De aia sunteți la al treilea divorț!

Șoșoacă: Ia, hai! Îți dai seama ce-ai făcut acuma, în live. Săracul, o să rămâneți gravid…

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare, acesta declarând „Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus dă-mi sacul. I-am zis dar luați-l. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”

„M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a spus senatorul USR PLUS.

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Exit mobile version