Site icon Gazeta Brașovului

Brașovul devinde groapa de gunoi a City Managerului Adriana Miron!

 

Primăria Brașov și-a exprimat acordul de principiu pentru a depozita lunar 5000 de tone de deșeuri menajere ce provin din Județul Maramureș.

 

Această decizie a fost comunicată Consiliului Județean Maramureș și poartă semnăturile aparatului de specialitate din Primăria Brașov.

Situația este cu atât mai complicată pentru administrația publică brașoveană cu cât în spațiul public în ultimii ani au fost dezbătute situațiile care contravin politicilor de mediu ale Uniunii Europene, situația poluării excesive, a mirosurilor grele care se simt în anumite zile în Municipiul Brașov și a colectării selective a deșeurilor.

 

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a declarat în exclusivitate pentru publicația noastră faptul că se opune categoric acestui demers care i se pare inacceptabil.  Acesta a mai susținut faptul că nu are de gând să accepte astfel de abuzuri.

 

Ministrul Mediului, Barna Tánczos, a fost contactat de către redacția publicației noastre dar până la momentul publicării materialului, nu ne-a trimis o poziție oficială.

 

  Voci din societatea civilă ne-au declarat faptul că săptămâna viitoare va avea loc un protest contra măsurilor abuzive de acceptare de către Primăria Municipiului Brașov a depozitării a deșeurilor din alte județe

 

Redacția „ Gazeta Brașovului”

Exit mobile version