Site icon Gazeta Brașovului

Incapacitate managerială sau reavoință din partea Primăriei Brașov? În Brașov „ cornul și laptele” a început să se distribuie la 4 luni de la începerea anului școlar

Administrația Coliban le-a privat aproape un an copiilor  dreptul să primească ”lapte și corn”!

 

Anul trecut au primit cu 3 luni înainte de finalizarea anului școlar, anul acesta au primit după aproape 4 luni de școală!

Omul care pe Facebook se laudă des cu investițiile din învățământ a reușit ce nu a reușit niciun primar din județ, adică contraperformanța de a lăsa doi ani la rând elevii fără programul ”Cornul și Laptele”.

Administrația Coliban i-a lăsat pentru al doilea an consecutiv pe elevii brașoveni fără programul ”lapte și corn”!Este singura primărie din județul Brașov care i-a ”țepuit” pe copii!

Dacă în anul școlar 2021-2022, elevii au primit ”lapte și corn” abia în primăvară, deci, aproape de finalul anului școlar, în acest an, chiar dacă școala a început în septembrie, elevii abia de astăzi încep să primească produsele. Practic, beneficiarii acestui program au fost păgubiți de administrația USR, li s-a luat un drept!

 

 

Citește în continuare pe Transilvania365

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version