Site icon Gazeta Brașovului

Suspectul dublei crime din Bran și-a recunoscut parțial fapta

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au oferit, marți, noi detalii despre bărbatul suspectat că i-a ucis pe cei doi soți din comuna Bran.

 

Adrian Radu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, a transmis, într-o declarație de presă, că polițiștii au avut nevoie de un mandat de percheziție pentru a putea intra în casa suspectului. După ce l-au obținut, tatăl acestuia le-a deschis ușa polițiștilor, însă individul s-a refugiat în pod. Bărbatul era înarmat cu un cuţit și a amenințat că se omoară, atunci când poliţiştii de la acţiuni speciale au ajuns în podul casei. „A avut loc o negociere, cei de la acţiuni speciale au un om pregătit pentru astfel de situaţii şi negocierile au fost şi s-au terminat lucrurile fără acte victime. În faţa negociatorului a cedat, a înţeles probabil”, a declarat procurorul.

Procurorii au mai transmis că inculpatul și-a recunoscut fapta parțial. El a admis că i-a lovit cu cuţitul pe cei doi soţi, dar nu şi agresiunea cu toporul. Conflict vechi între suspect și victime Anchetatorii au mai stabilit că între acesta și cei doi soți era un conflict mai vechi. La Judecătoria Zărneşti se afla un proces civil în care cei doi se judecau pe tema graniţei dintre curţile celor doi veri, iar în luna martie procesul are stabilit termen.

Anterior, poliţia a primit alte trei sesizări în care suspectul îi reclama pe fratele şi pe tatăl bărbatului decedat pentru violare de domiciliu, tulburare de posesie şi distrugere, cauzele fuseseră soluţionate prin clasare.

 

#GazetaBrașovului

 

Foyo – spynews.ro

Exit mobile version