Site icon Gazeta Brașovului

Opera Brașov – Biletele pentru spectacolele și repetițiile generale cu public pentru evenimentele lunii aprilie se pun în vânzare de luni, 13 martie!

 

Pentru a veni în întâmpinarea cererii ridicate venite din partea publicului de a participa la spectacolele noastre, odată cu punerea în vânzare a biletelor pentru „Rigoletto” – operă de G. Verdi (1 aprilie 2023), „Cavalleria Rusticana” – operă de P. Mascagni și Pagliacci” – operă de R. Leoncavallo (ambele lucrări se joacă în cadrul aceluiași spectacol, 8 aprilie 2023), „Silvia” – operetă de E. Kálmán (22 aprilie 2023) și „Faust” – operă de Ch. Gounod (29 aprilie 2023), vor fi disponibile și tichete pentru repetițiile generale ale acestor evenimente! Repetițiile se vor desfășura cu o zi înainte de fiecare spectacol, la matineu (ora 11.00), în Sala Operei Brașov!

 

Începând cu ora 10.00, biletele se vor putea achiziționa atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și de la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).

 

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

 

#GazetaBrasovului

Exit mobile version