Site icon Gazeta Brașovului

Pregătiri ale Centrului de agrement din Poiana Brașov pentru minivacanța 1 MAI ( galerie foto)

Poiana Brașov este una dintre cele mai populare destinații turistice din România și de obicei este aglomerată în perioada vacanței de 1 Mai.

 

Hotelierii din Poiana Brașov se laudă cu o avalanșă de rezervări în minivacanța de 1 Mai. Cu toate acestea, Centrul de agrement din Poiana Brașov, situat în centrul stațiunii pare părăsit, mai mult decât atât, se pare că nu a trecut nici o „ mătură” pe acolo.

 

În plus, terenul pe care a avut loc festivalul Massif și care se află chiar lângă Centrul de agrement nu a fost refăcut așa cum Primăria Brașov se lăuda că o va face organizatorul fesivalului.

 

Ne întrebăm ce face în acest caz municipalitatea care pare dezinteresată în a pune în valoare această destinație turistică.

 

 Cu toate acestea dacă intenționezi să petreci minivacanța de 1 mai în această zonă, și în speranța că Centrul de agrement va fi deschis, este important să iei în considerare următoarele pregătiri:

 

  1. Cazare – rezervă-ți cazarea cu câteva zile înainte pentru a evita suprapopularea și pentru a obține cele mai bune oferte.
  2. Transport: – ia în calcul utilizarea mijloacelor de transport în comun, deoarece traficul poate fi intens în această perioadă.
  3. Echipament – dacă intenționezi să faci drumeții sau să practici sporturi de iarnă, asigură-te că ai echipamentul adecvat și că este în bună stare.
  4. Părtiile în Masivul Postăvaru sunt închise, zăpada rămasă nemaifiind propice practicării schiului.
  5. Rezervări: dacă dorești să mănânci la un restaurant sau să participi la o anumită activitate, este recomandat să faci o rezervare în avans, deoarece unele locuri pot fi aglomerate.
  6. Planificare: pentru a profita la maxim de vacanța de 1 Mai, fă un plan detaliat pentru fiecare zi și explorează opțiunile de activități disponibile în zonă.

 

 

#GazetaBrasovului

Exit mobile version