Site icon Gazeta Brașovului

Raluca Maria Stancu, Consilier local PSD Brașov – „Avem nevoie de un teren modern de sport în zona străzii Fundăturii”

 

            Situația prezentată de către locuitorii din zonă s-a axat pe o serie de probleme nerezolvate de către actuala administrație publică locală. Locuitorii din zonă au transmis consilierului local Raluca Maria Stancu că ar fi necesare montarea unui automat de titluri de călătorie în stația de transport public în comun din zonă, trasarea a două treceri de pietoni precum și montarea limitatoarelor de viteză aferente, anveloparea blocului 40, singurul bloc rămas neanvelopat, celelalte blocuri fiind anvelopate de către municipalitate. Totodată, ar mai fi necesară și deplasarea rampei de deșeuri amplasată chiar lângă un loc de joacă pentru cei mici, loc de joacă care la rândul lui necesită igienizare și lucrări de întreținere.

            „În zona străzii Fundăturii a fost amenajat un teren de fotbal. Din păcate, acest teren este abandonat acum de către municipalitate, are un aspect neîngrijit și este nepracticabil. Exact pe amplasamentul terenului de fotbal propun a fi construite câteva terenuri de sport mai mici pentru diferite discipline sportive – minifotbal, handbal, baschet și tenis. Avem nevoie de facilități moderne de practicare a sportului în zona străzii Fundăturii” a declarat Raluca Maria Stancu, consilier local PSD Brașov.

            „Din păcate, în calitate de consilier local, constat faptul că actuala administrație nu se concentrează pe nevoile cetățenilor din tot arealul municipiului deși toți brașovenii plătesc taxe și impozite consistente Primăriei Brașov. Mă întreb când au trecut ultima oară reprezentanții primăriei prin această zonă, și ce măsuri au luat. Totodată mă întreb cum e posibil ca o rampă pentru deșeurile casnice să fie amenajată în proximitatea unui teren de joacă pentru copiii din zonă. Vorbim despre responsabilitate administrativă, despre orașe verzi, în timp ce copiii noștri se joacă la doi pași de pubelele de gunoi.

            Voi face o sesizare în atenția executivului Primăriei Brașov cu lucrurile pe care le-am constatat cu ocazia acestei vizitea concluzionat Raluca Maria Stancu, consilier local PSD Brașov.

 

 

Consilier local Raluca Maria Stancu, PSD Brașov

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version