Site icon Gazeta Brașovului

Lucian Patrașcu, PSD Brașov – „Incompetența lui Coliban a îngropat fotbalul brașovean! Coliban trebuie să își dea demisia de onoare!”

 

Explicațiile nu au apărut din partea lui Coliban! În schimb a apărut decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care a emis luni decizia privind neacordarea certificatului de participare în ediția 2023-2024 a Ligii a 2-a pentru Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaște. Această decizie este DEFINITIVĂ și obligă echipa să evolueze în Liga a 3-a.

 

De-a dreptul RUȘINOS pentru administrația USR a Brașovului! E cazul să ne amintim cum Coliban promova clubul de fotbal F.C. Brașov – Steagul Renaște, prezentându-l ca pe o victorie personală. Incompetența absolut maladivă și lipsa cronică de profesionalism au dus la pierderea licenței pentru Liga a 2-a a echipei!

 

            Incompetența lui Coliban a îngropat fotbalul brașovean! Coliban trebuie să își dea demisia de onoare! Nu are ce căuta în funcția de primar! Demonstrează acest lucru zilnic. Și nu vorbim de erori omenești, vorbim de adevărate dezastre pe care acesta le produce cu bani de la buget. Este inadmisibilă bătaia lui de joc pe banii și speranțele brașovenilor! Este inadmisibil să angajezi oameni la club pe mii de euro salariu din banii brașovenilor, să faci transferuri de zeci de mii de euro și să ajungi să retrogradezi în Liga a 3-a!

 

            Situația nu mai poate continua așa! Brașovenii au dreptul la o administrație publică matură și responsabilă, atentă la nevoile cetățeanului, nu la aventurieri politici pe care nu-i recomandă nimic pentru funcțiile pe care le ocupă, și care aruncă cu bani de la buget!

 

 

Subprefect Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov

Exit mobile version