Site icon Gazeta Brașovului

Lucian Patrașcu, PSD Brașov – „Coliban, groparul fotbalului brașovean, după ce a „sifonat” peste 2 milioane de euro din bugetul local prin FC Brașov, și-a găsit „jucărie” nouă!”

  Primăria Brașov ne aduce la cunoștință faptul că în calitate de deținătoarea a brandului FC Brașov și echipa suporterilor, SR Brașov, au ajuns la un acord pentru a duce mai departe tradiția stegară, mai mult, suntem anunțați că reprezentanții Primăriei Brașov împreună cu conducerea clubului SR Brașov vor lucra în săptămânile care urmează la definitivarea unui buget comun, cât mai realist pentru cerințele Ligii a 3-a și pentru continuarea, consolidarea și dezvoltarea Academiei FC Brașov, în care implicarea suporterilor să fie în continuare unul dintre pilonii proiectului, reflectând natura de club al comunității. Și toate acestea folosind sloganul ”Un oraș, o echipă”.

 

Mă văd pus în situația de a vă reaminti un șir întreg de erori administrative pe care administrația Coliban le-a comis în legătură cu ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV FOTBAL CLUB BRAȘOV – STEAGUL RENAȘTE, erori pentru care Coliban nu oferit nici o explicație pertinentă. Mai mult, acum dorește să se spele de păcate încercând o conciliere cu SR Brașov.

 

            În anul 2022 Camera de Conturi a constat în urma controlului efectuat la Primăria Brașov faptul că Allen Coliban figura în cadrul Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov Steagul Renaște în dublă ipostază, aceea de membru persoană fizică cât și ca reprezentant al Primăriei Brașov, fapt ce a dus la o sesizare la Agenția Națională de Integritate pe motiv de INCOMPATIBILITATE. Tot Camera de Conturi a constat și un prejudiciu din banii brașovenilor. Mergând mai departe, Ghidul de finanțare al FC Brașov a fost întocmit în afara prevederilor legale de către persoane aflate în subordinea lui Coliban, cu girul lui Coliban.

 

Federația Română de Fotbal a refuzat acordarea licenței pentru Liga a 2-a de fotbal echipei FC Brașov pentru sezonul competițional 2023 – 2024, mai mult, însuși Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a validat hotărârea Federației Române de Fotbal. Cu alte cuvinte Allen Coliban se face direct vinovat pentru întregul eșec al acestei formațiuni sportive.

 

           Administrația USR a Brașovului TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ ÎN FAȚA BRAȘOVENILOR! Un astfel de eșec nu poate rămâne fără nici o explicație! Cetățenii vor să afle răspunsurile la câteva întrebări simple pe care atât Allen Coliban în calitate de primar, cât și administrația pe care o conduce evită să le ofere. În primul rând, brașovenii vor să cunoască pe ce anume au fost cheltuiți peste două milioane de euro din banii brașovenilor, bani care au fost oferiți cu mare generozitate ASOCIAȚIEI CLUBUL SPORTIV FOTBAL CLUB BRAȘOV – STEAGUL RENAȘTE pentru niște rezultate mediocre. Vorbim de bani publici, bani strânși la buget din taxe și impozite, sume pe care administrația USR încercă să le șteargă cu buretele. INADMISIBIL!

 

În al doilea rând brașovenii vor să cunoască salariile oferite de către FC Brașov președintelui clubului, antrenorilor, jucătorilor și staffului tehnic și administrativ pentru cei doi ani de activitate competițională mediocră.

 

Domnule Coliban, brașovenii nu sunt bătaia dumneavoastră de joc! Brașovenii au dreptul moral de a primi EXPLICAȚII PERTINENTE și nu povești propagandistice care să le devieze atenția de la adevărata problemă.

 

Nu ne mai fluturați în față cuvinte ca „principii”, „transparență”, „reprezentare echitabilă”, „management modern și responsabil” pentru că venite de la dumneavoastră sunt niște cuvinte golite de conținut aruncate în ochii opiniei publice cu scopul de a manipula. Non-realizările administrației USR a Brașovului ne arată asta!

 

Adevărul este următorul – Coliban, groparul fotbalului brașovean, după ce a „sifonat” peste 2 milioane de euro din bugetul local prin FC Brașov, și-a găsit „jucărie” nouă!

Subprefect Lucian Patrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov

Exit mobile version