Site icon Gazeta Brașovului

Senator Marius – Alexandru Dunca, Președintele Organizației Județene Brașov a PSD – „Incompetența și minciunile lui Coliban au scos de pe lista PNRR Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov ”

 

            „Brașovenii trebuie să știe că au un primar mincinos și incompetent. Timp de 9 luni Coliban nu a fost capabil să schimbe destinația terenului din teren agricol în teren construibil. Ministerul Sănătății i-a pus în vedere în nenumărat rânduri primarului mincinos și incompetent să rezolve această situație. Prin adresa AFR2554 din iulie 2023 s-a realizat ultima evaluare! În septembrie a fost transmisă o altă fișă de evaluare pentru trimestrul III. Domnule Coliban, de ce nu ați schimbat până acum destinația terenului? Știind că nu ați făcut acest lucru ați căutat vinovați în altă parte, vinovatul principal fiind chiar dumneavoastră. Municipalitatea a fost informată de stadiul proiectului, și a fost informată de neclaritățile din fișele de evaluare!” a transmis senatorul.

            „În 20 decembrie 2022, proprietarii terenului și-au dat acord pentru construire, la acea dată terenul fiind arabil, așa cum se vede chiar în documentul care poartă semnătura dumneavoastră electronică.” a subliniat Senatorul Marius – Alexandru Dunca, Președintele Organizației Județene Brașov a PSD.

            „Îl somez pe primarul incompetent Allen Coliban să nu-i mai dezinformeze pe brașoveni. Ați promis brașovenilor în 2020 proiecte pe care nu sunteți capabil să le realizați. Încercați să vă ascundeți nerealizările în spatele unor acuzații false care nu se susțin. Poate nu ați aflat încă, după 3 ani de mandat, că tot ceea ce semnați se și arhivează.

            Informația reală pe care brașovenii trebuie să o cunoască este că finanțarea proiectului Spitalului de Pneumoftiziologie din Brașov nu este nici tăiată, nici abandonată. Este transferată către o altă sursă de finanțarea conchis Dunca.

Biroul de presă PSD Brașov

 

#GazetaBrașovului

 

Exit mobile version