Site icon Gazeta Brașovului

Lucian Patrașcu, PSD Brașov – „Coliban a aruncat 17,5 milioane de lei din banii brașovenilor în eșecul FC Brașov”

 

            Administrația Coliban încearcă din răsputeri să ascundă urmele propriului eșec. Un eșec de proporții care a dus nu numai la îngroparea fotbalului brașovean, ci și la pierderea a 17,5 milioane de lei din banii brașovenilor. Bani care au fost efectiv aruncați, echipa neavând o evoluție nici măcar satisfăcătoare în Liga a 2-a de fotbal. La această sumă adăugăm și 2 milioane de lei datorii ale clubului de fotbal la diverși furnizori, datorii recunoscute de actualul președinte al clubului.

La acest dezmăț pe bani publici mai adaugăm și pierderea licenței pentru Liga a 2-a de fotbal. Persoanele responsabile din conducerea FC Brașov n-au fost în stare să furnizeze Federației Române de Fotbal documentația necesară păstrării acestei licențe. Și nimeni din conducerea clubului nu și-a asumat răspunderea pentru acest eșec. Din contră, dacă îl asculți pe Coliban, face tot posibilul să scoată pe oricine vinovat de această catastrofă, mai puțin pe adevărații vinovați.

Domnule Coliban FAPTELE VORBESC DE LA SINE! Vă bateți joc de brașoveni pe banii lor!

Câte lucruri se puteau face cu acești bani? Va răspunde cineva de banii aruncați din cauza incompetenței administrative și a managementului defectuos marca USR Brașov? Cum este posibil ca un club de fotbal care are cel mai mare buget din Liga a 2-a de fotbal să piardă licența?

            Oamenii de fotbal acuzau faptul că fotbalul din Brașov este politizat, că există găști de interese care drenează banii clubului, că cei responsabili sunt incompetenți și sunt numiți pe criterii politice. De notorietate este cazul unui jucător sloven transferat la F.C. Brașov – Steagul Renaște care nu a jucat un minut, dar care a primit un salariul anual de 40.000 de euro.

            Aceste lucruri deosebit de grave au un singur numitor comun! Managementul administrativ lipsit de profesionalism și responsabilitate de care dă dovadă administrația USR care a pus stăpânire pe bugetul local al Brașovului. Administrație care în ceea ce privește echipa de fotbal F.C. Brașov – Steagul Renaște a luat de la bun început o serie de decizii lipsite de transparență și de profesionalism. Mai mult decât atât, în jurul echipei de fotbal scandalurile și dezvăluirile din presă s-au ținut lanț, fie că vorbim despre rezultatele controlului Camerei de Conturi din 2022 care a constatat prejudicii în relația Primăria Brașov – Asociația Club Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaște sau de numiri de președinți de club și antrenori contestați. 

            Oricât de mult fuge Coliban și gașca USR de responsabilitate, FAPTELE VORBESC DE LA SINE! Aceasta nu este administrație publică responsabilă! Aceasta este o bătaie de joc la adresa brașovenilor! Brașoveni care sunt sfidați cu cinism!

               Brașovenii vor să știe ADEVĂRUL! Vor să știe unde s-au dus cei 17,5 milioane de lei! Vor să știe cum de clubul de fotbal are datorii de 2 milioane de lei, când ați declarat că nu există nicio datorie!

Vrem ca cei responsabili de eșecul fotbalului brașovean să fie trași la răspundere! Această situație revoltătoare nu mai poate continua oricâte sfori veți trage și oricâte minciuni ne aruncați în față!

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version