Site icon Gazeta Brașovului

Brașovul lui Coliban – șobolani la ghenele de gunoi din mai multe zone ale orașului!

 

De exemplu, o filmare de la platforma de gunoi din zona Gării a surprins mai mulți șobolani între resturile împrăștiate pe jos, la ghena din spatele blocului Căprioara.

Însă probleme sunt și la alte ghene din oraș, spun oamenii.

De cealaltă parte, reprezentanții municipalității spun că șobolanii ar putea veni chiar din beciurile oamenilor, însă Primăria se poate implica doar pe partea ce ține de domeniul public.

„Am luat legătura cu operatorul cu care asociația de proprietari are contract și am solicitat să intervină de urgență în acea zonă. Conform înțelegerii dintre asociațiile de proprietari și operator, deșeurile se ridică cu o frecvență zilnică. Dacă este necesar, asociația de proprietari poate solicita creșterea frecvenței. Totodată, poate solicita și spălarea zonei. În ceea ce privește șobolanii, noi asigurăm deratizarea pe domeniu public, dar este o problemă atunci când asociația de proprietari nu asigură acest serviciu și în beciurile blocurilor. Vom monta mai multe capcane în jurul platformei, dar intervenția poate fi strict pe domeniul public. Nu putem interveni în interiorul proprietății”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Citește în continuare pe newsbv.ro

Foto: Radio România Brașov FM

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version