Site icon Gazeta Brașovului

Consilierul local Raluca-Maria Stancu (PSD) susține necesitatea achiziționării unui aparat de tip drug test pentru Direcția de Asistență Socială

„Putem veni în întâmpinarea acestui proiect de lege luând o serie de măsuri la nivel local. Achiziționarea unui aparat de tip drug test de către municipalitate care să fie oferit în folosință Direcției de Asistență Socială Brașov ar reprezenta un instrument eficient pentru evaluarea și gestionarea situațiilor legate de consumul de substanțe interzise în rândul brașovenilor fără posibilități.” a declarat Raluca – Maria Stancu, consilier local PSD Brașov.

            „Un drug test modern și precis ar facilita identificarea rapidă a potențialelor probleme legate de consumul de substanțe interzise și ar permite intervenții adecvate și personalizate din partea celor de la Direcția de Asistență Socială. Acest serviciu de testare va fi un serviciu gratuit ce va fi pus la îndemâna brașovenilor, testarea urmând să fie făcută la sediul Direcției de către personal specializat.” a adăugat Raluca – Maria Stancu.

„Investiția într-un aparat de tip drug test este esențială pentru a îmbunătăți eficiența și eficacitatea serviciilor sociale, precum și pentru a spori siguranța, confortul și bunăstarea brașovenilor. Solicit municipalității să ia în considerare această necesitate și să aprobe în cel mai scurt timp bugetul necesar achiziției acestui echipament și al instructajului necesar personalului care îl va opera.” a transmis consilierul local.     

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version