Site icon Gazeta Brașovului

„Administrația Coliban condamnă Brașovul la involuție, la mizerie, la străzi neasfaltate, la străzi fără trotuare, la lipsa canalizării, la ambuteiaje, la poluare și la mirosuri neplăcute!” – Lucian Patrașcu, PSD Brașov

 

            În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Brașov de săptămâna trecută, un cetățean al Brașovului care locuiește în cartierul Stupini, a luat cuvântul transmițând faptul că există străzi în cartierul respectiv care nu beneficiază de asfalt, trotuare, iluminat public suficient, stații de autobuz și canalizare. Exact ca în Evul Mediu. În schimb, impozitele care sunt solicitate de către Primăria Brașov sunt la nivelul impozitelor din cartierele care beneficiază de asfalt, trotuare, iluminat public, stații de autobuz și canalizare. Mai mult, brașoveanul care a luat cuvântul a subliniat faptul că aplicația MyBrașovCity nu este funcțională, precum și faptul că nu a reușit să ajungă în audiență la primar.

            Domnule Coliban, brașovenii au înțeles în timpul mandatului dumneavoastră o serie de lucruri. Au înțeles că transparența este doar un cuvânt pe care ați reușit să-l goliți de sens, administrația dumneavoastră demonstrând lipsă de transparență. Au înțeles că nu primiți brașovenii în audiențe pentru că, probabil, vă feriți de ei. Totodată au înțeles și faptul că sunteți incapabil să luați Brașovul la pas pentru a discuta cu cetățenii și pentru a vedea personal lucrurile pe care aceștia le reclamă.

 

            Asta se numește lipsă de asumare!

 

            Demonstrați în fiecare zi faptul că nu vă pasă de Brașov și de brașoveni! Și asta se vede din măsurile aberante, lipsite de explicații coerente și de credibilitate pe care le luați. Administrația locală nu se face din spatele unui cont de Facebook și nici din spatele tastaturii. Administrația locală nu se face din biroul pe care vremelnic îl ocupați, izolat de nevoile reale ale brașovenilor. Și nici din desele delegații externe în care plecați și din care vă întoarceți fără niciun plus pentru Brașov. Administrația locală se face la pas, prezent în mijlocul oamenilor, acolo unde aveți contact cu problemele reale.   

 

Brașovenii vor să știe când se vor asfalta străzile fără asfalt, când se vor construi trotuare acolo unde nu sunt și când vor fi trase canalizări. Vor să știe când vor dispărea ambuteiajele și când vor apărea locuri de parcare suficiente. Asta este ideea dumneavoastră și a partidului din care proveniți despre confortul și siguranța brașovenilor? Străzi pietruite, fără trotuare și cartiere fără canalizare? Brașoveni care petrec ore mult prea lungi în trafic? Și toate acestea în timp ce țineți ascuns adevărul despre controalele Camerei de Conturi! Controale care au constatat incompetența crasă! Controale care vă incriminează direct! Controale care au descoperit cum ați aruncat zeci de milioane de lei pe afaceri păguboase și suspecte din banii brașovenilor.

 

În situația brașoveanului care a ajuns să-și exprime nemulțumirea în fața Consiliului local, sunt mii de brașoveni. Mii de brașoveni care vor să vă transmită faptul că nu vă ocupați de Brașov. Mii și mii de brașoveni care simt pe pielea lor „binefacerile” administrației pe care o conduceți.

 

Brașovul are un singur drum. Drumul dezvoltării. Dezvoltare care nu are răbdare să aștepte implementarea agendei dumneavoastră care nu are legătură cu nevoile brașovenilor. Administrația Coliban condamnă Brașovul la involuție, la mizerie, la străzi neasfaltate, la străzi fără trotuare, la lipsa canalizării, la ambuteiaje, la poluare și la mirosuri neplăcute. Chiar dacă vă faceți că nu vedeți aceste lucruri, ele există și afectează direct viețile tuturor brașovenilor!

 

Lucian Patrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov

Exit mobile version