Site icon Gazeta Brașovului

Administrația Coliban – o pată neagră pe imaginea Brașovului

 

De o bună perioadă de timp, acest personaj politic imatur comite un abuz fără precedent în administrația publică a municipiului Brașov, folosind intimidări și hărțuiri repetate la adresa unui reprezentant al brașovenilor, ales democratic, prin vot!

Constatăm cu consternare cum Allen Coliban nu are curaj să explice și să-și asume oficial, în temeni legali, o decizie prin care colegul nostru, viceprimarul Brașovului, să fie mutat din clădirea actuală a Primăriei municipiului Brașov, ci preferă, în mod aberant și pe lângă lege, să comunice prin emailuri personale decizii ce țin de activitatea Primăriei Brașovului!

În acest mod, de ceva timp, colegul nostru, viceprimarul Sebastian Rusu, este hărțuit și trimis cu cinism la „cimitir”, cel mai probabil pentru că semnalează derapajele administrației Coliban. Mai mult, printr-un abuz de putere fără margini, îi sunt sechestrate bunurile și îi este îngrădit accesul în biroul său din Primăria Brașov!

Pare de necrezut faptul că în anul 2023 un primar încă tânăr poate avea astfel de porniri dictatoriale, ce trădează o mentalitate specifică unor vremuri pe care le credeam apuse mai ales în orașul care s-a afirmat prin lupta sa anticomunistă.

Îi reamintim domnului Coliban că, în lipsa unei dispoziții de primar asumată oficial – un document administrativ absolut obligatoriu-, colegul nostru are dreptul să-și desfășoare activitatea de viceprimar în incinta Primăriei Brașov, la fel ca și celălalt viceprimar sau oricare alt ales al brașovenilor.

Aceste abateri repetitive ale domnului Coliban sunt atacuri grave la principiile democrației și statului de drept și reprezintă o pată neagră pe imaginea Brașovului.

Misiunea noastră, a celor din PNL Brașov, este să rămânem vocea brașovenilor și să nu tolerăm apucăturile dictatoriale ale actualului primar. Viziunea noastră este clară: Brașovul trebuie să fie un reper al democrației și un vector economic al regiunii, nicidecum o scenă pentru actori netalentați, ahtiați după scandal și distribuitori de fake-news.

PNL Brașov îi cere actualului primar mai mult respect față de brașoveni și față de votul acordat în 2020. Facem apel la maturitate și la decență. Brașovenii s-au săturat de scandalul și de circul dumneavoastră, domnule Coliban!

 

Organizatia Judeteana PNL Brasov – Departamentul de comunicare

 

Foto – @mytex.ro

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version