Site icon Gazeta Brașovului

Lucian Patrașcu (PSD) – 5 proiecte mari de infrastructură pentru creșterea economică a Județului Brașov

 

 

Patrașcu enumeră 5 proiecte mari de infrastructură pe care le va iniția în calitate de Președinte al Consiliului Județean.

“Economia județeană trebuie să crească și brașovenii trebuie să aibă un nivel de trai ridicat. Motorul economiei județene trebuie să fie investițiile în infrastructură și realizarea unor proiecte majore care să rezolve problemele de trafic și conexiunile dintre Municipiul Brașov și comunitățile din tot județul. În mandatul Patrașcu la Consiliul Județean se va construi sensul giratoriu suspendat de la Sânpetru, pe modelul celui de la Ploiești, proiect pentru care există multiple surse de finanțare, inclusiv fonduri europene. Avem nevoie urgentă de două pasaje rutiere la intrarea în Brașov dinspre Tărlungeni. În paralel, lucrări de reabilitare a întregii infrastructuri rutiere trebuie derulate pe toate drumurile județene, mai ales că acestea au devenit un pericol pentru participanții la trafic. Pericol pentru șoferi pentru că în 2024 avem drumuri nemarcate, nesemnalizate, pline de gropi și o conducere CJ incapabilă să ia măsuri”, susține Lucian Patrașcu, candidatul PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov.

Patrașcu subliniază importanța realizării centurii Făgăraș, obiectiv de infrastructură esențial pentru dezvoltarea zonei, precum și urgența construirii podului NATO de la Voila, abandonat de conducere actuală a CJ.

“Municipiul Făgăraș și toată Țara Făgărașului așteaptă finalizarea centurii ocolitoare, un obiectiv de investiții care va genera dezvoltare în această zonă a Județului Brașov. Este nevoie de un management sănătos, cu investiții în toate comunitățile, în toate zonele, nu doar în funcție de interesele politice, cum s-a întâmplat până acum. Și trebuie să privim cu atenție și la obiectivele strategice care pun Județul Brașov în prim-plan, mai exact la construirea podului NATO de la Voila, abandonat efectiv de Adrian Veștea. Sute de oameni, familii cu copii, depind de această investiție, dar conducerea CJ sub Adrian Veștea le-a întors spatele”, afirmă Lucian Patrașcu.

 

Realizat de Vâju Dan-Stejărel Întreprindere Individuală la comanda PSD – Organizația Județeană Brașov/ Cod Mandatar Financiar 21240002

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version