Site icon Gazeta Brașovului

Ioana-Adriana Henegar (PSD) a depus jurământul pentru un mandat de consilier județean, la Consiliul Județean Brașov

 

Ioana-Adriana Henegar, cunoscută pentru implicarea sa activă în viața comunității și pentru eforturile sale de a promova dezvoltarea județului Brașov, a exprimat cu această ocazie, angajamentul său de a lucra în beneficiul locuitorilor județului, pentru următoarele patru luni.

„Este o onoare și o mare responsabilitate să preiau acest mandat. Mă angajez să reprezint interesele cetățenilor și să contribui, împreună cu echipa de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat, la dezvoltarea durabilă și echitabilă a județului nostru. Prioritățile mele includ investițiile în sănătate și infrastructură, susținerea educației și a programelor de incluziune socială, precum și promovarea inițiativelor care să aducă bunăstare și prosperitate pentru toți locuitorii județului”, a declarat Ioana-Adriana Henegar în cadrul ceremoniei.

Noul consilier județean aduce în Consiliul Județean Brașov, experiența dobândită în proiecte de succes implementate în colaborare cu asociații pentru bolnavii de cancer, pentru copiii cu nevoi speciale și pentru persoane dependente de droguri. Ioana-Adriana Henegar s-a implicat și a coordonat numeroase inițiative care au avut un impact asupra calității vieții acestor grupuri vulnerabile, demonstrând implicare în sprijinirea celor aflați în nevoie.

„În colaborare cu diverse asociații și organizații non-guvernamentale, am reușit să implementez proiecte care au oferit sprijin concret bolnavilor de cancer, copiilor cu nevoi speciale și persoanelor care se confruntă cu dependența de droguri. Aceste experiențe mi-au arătat cât de important este să avem o comunitate unită și solidă, care să susțină toți cetățenii, indiferent de provocările cu care se confruntă”, a adăugat Henegar.

Menționăm faptul că Ioana-Adriana Henegar a preluat mandatul lăsat vacant de Ariana Bucur, care a demisionat din Consiliul Județean Brașov, în luna mai 2024, când a fost numită subprefect al județului Brașov.

 

#GazetaBrașovului

Exit mobile version