Site icon Gazeta Brașovului

Tragedie în județul Brașov: 11 persoane, printre care 4 copii, au rămas fără locuință în urma unui incendiu devastator/ Cei care doresc să sprijine familiile afectate pot face donații în bani

 Flăcările, care au izbucnit într-o anexă gospodărească, s-au extins rapid la clădirile din jur, alimentate de vântul puternic. Pompierii sosiți de urgență la fața locului au luptat ore întregi pentru a controla focul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Incendiul a izbucnit într-o mică încăpere din curtea unei femei în vârstă, dar flăcările s-au extins rapid la locuința principală. În doar câteva minute, focul a cuprins și o clădire alăturată, unde locuiau două familii, totalizând șase adulți și patru copii.

Din nefericire, locuitorii nu au avut timp să-și salveze bunurile din calea focului. Ce nu a fost mistuit de flăcări a fost distrus de apa folosită de pompieri pentru stingere.

Autoritățile continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate cauza incendiului, care rămâne deocamdată necunoscută.

Cei care doresc să sprijine familiile afectate pot face donații în bani în conturile de mai jos pentru a-i ajuta să-și reconstruiască viețile și să depășească această tragedie. Orice contribuție, oricât de mică, este binevenită și poate face o diferență enormă pentru cei care au pierdut totul.

 

#GazetaBrașovului

Foto copertă @ brasov.net

Exit mobile version