Site icon Gazeta Brașovului

Știri Brașov | Asfaltare cu saci de gunoi şi arzător pentru pârlit porci, în Braşov. Prima groapă în asfaltul proaspăt a apărut după 24 de ore

Știri Brașov | Un bărbat din municipiul Codlea, judeţul Braşov a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ  cu mai mulţi muncitori ce foloseau o metodă de asfaltare neconvenţională. Astfel, aceştia turnau mixtură din saci de gunoi, iar încălzirea covorului asfaltic o făceau cu un arzător folosit mai degrabă la pârlitul porcilor.

„O nouă metodă de turnare a covorului asfaltic reciclat, conform normelor europene! O echipă cu adevarat profesionistă! Anul 2022, doar la noi este posibil aşa ceva! RUŞINE! Dumnezeu sa binecuvânteze Codlea şi codlenii”, a scris pe 17 februarie Constantin Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook, alături de un video ce a devenit viral imediat.

„Asfaltare în 2022, în municipiul Codela, din saci de gunoi. Aşa se face asfaltarea corect în municipiul Codela. Uitaţi, materialul folosit: saci de gunoi şi apoi încălzire cu pârlitoarea. Asta e ţara în care trăim, da? Noi plătim taxe şi impozite şi venim cu maşina peste o săptămână şi este la fel. Fără nicio ruşine”, spune bărbatul de la fața locului.

A doua zi, braşoveanul a fost să  verifice lucrarea, dar la doar 24 de ore distanţă, bărbatul a filmat prima groapă care s-a creat în petecul de asfalt proaspăt turnat. Mai mult, acesta a verificat şi restul lucrării, descoperind că  asfaltul nu era tasat, iar bucăţi de bitum se desprindeau la o simplă lovitură cu piciorul.

sursa: adevarul.ro

 

Exit mobile version