Site icon Gazeta Brașovului

Polițist din Brașov prins în flagrant în timp ce lua mită de la un șofer

ȘTIRI BRAȘOV | Un polițist de la Secția 3 de Poliție din Brașov este cercetat de către Direcția Generală Anticorupție pentru luare de mită.
Agentul din Brașov a oprit în trafic un șofer care a încălcat regulile de circulație din zona respectivă. Ca sa nu îl sancționeze pe soferul inculpat, politistul i-ar fi cerut acestuia o sumă de bani.

,,În cauză, dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unei sesizări transmisă unității de parchet de către D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, referitoare la îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către agentul de poliție, în cazul constatării unor încălcări ale normelor la regimul rutier, în urma căreia procurorul de caz a dispus activități de procedură penală în vederea realizării probatoriului. În cursul zilei de ieri, 22 februarie a.c., polițistul a depistat o persoană care a săvârșit o contravenție în trafic și, pentru a nu aplica sancțiunea corespunzătoare, a stabilit o întâlnire pentru data de astăzi, când fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 700 de lei cu titlu de mită”, au declarat reprezentanții DGA.

În numele polițistului a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită.

Exit mobile version