Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Diana Șoșoacă – S-a atras atenţia că asasinatul de la Arad este un avertisment şi pentru mine

Senatoarea Diana Şoşoacă aflată într-o permanentă luptă pentru imagine, fiind invitată la postul de televiziune Metropola, a afirmat că se simte ameninţată cu moartea, făcând referire la cazul omului de afaceri din Arad ucis în explozia propriului automobil.

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi veni şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înţeles că au existat emisiuni la TV în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment pentru mine”, a susţinut Şoşoacă, la postul TV Metropola.

Diana Șoșoacă a mai afirmat faptul că persoane necunoscute i-au intrat în casă, precum și faptul că a trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an

Reamintim faptul că în arsenalul de PR ar senatoarei se regăsesc de ceva timp referiri la amenințări asupra vieții, în luna ianuarie susținând faptul că a avut simptome ce păreau a fi de otrăvire, și în luna aprilie anunțând că va solicita paza din partea SPP precum și permis de port armă în urma unei presupuse agresiuni fizice în Comisia Juridică din Senat

”În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”.

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Foto – Facebook

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.